Ανατροπή δεδομένων στον Ηρόδοτο.Θα δηλώσει στην Γ΄Εθνική ;

Ανατροπή σκηνικού, για την ομάδα της Αλικαρνασσού, που μετά από μια σειρά πολυήμερων διεργασιών, μπήκαν νέα δεδομένα και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συνεχίσει την παρουσία του στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Ποιες ομάδες της Κρήτης ενδιαφέρονται για την θέση του.
Ανατροπή σκηνικού το τελευταίο διάστημα στην Αλικαρνασσό, που ενδέχεται να δήλωσει συμμετοχή στη Γ΄Εθνική κατηγορία λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία.

Η ομάδα της Αλικαρνασσού, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την παρουσία της στην Εθνική κατηγορία, καθώς άλλωστε δεν εχει προέβη σε ανακοίνωση παραίτησης, και αύριο το απόγευμα σε μια καθοριστική συνάντηση, αναμένετε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Αναμένοντας "εις αύριο τα σπουδαία" από τους ανθρώπους της ομάδας που προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία,  όπως είναι φυσικό, δεν έχει αναφερθεί τίποτα για το ποιος θα είναι ο προπονητής και τι επαφές έχουν προκύψει με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Από εκεί και πέρα στο ενδεχόμενο παραίτησης του Ηροδότου από την Γ΄Εθνική, ενδιαφέρον υπήρχε από την ομάδα του Δ. Νασούφη, την Μεσαρά, να πάρει την θέση (ως δευτεραθλήτρια) στην Γ΄Εθνική, αλλά πριν 4 ημέρες,αποφασίστηκε  να παραμείνει στο τοπικό.

Εσχάτως έχει δείξει ενδιαφέρον και το Δειλινό, που περιμένει κι αυτό με την σειρά του τις εξελίξεις.

Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.