Καθηγητής διαιτησίας ο Μιχάλης Μαχαιριανάκης.


Το διήμερο 8 & 9 Ιουνίου, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος διοργάνωσε στη Λάρισα σχολή καθηγητών διαιτησίας, με τον πρώην Πρόεδρο του ΣΥΔΚΑΚ και  νυν ταμία της ΟΔΚΕ κο Μ. Μαχαιριανάκη, να περνά επιτυχώς τις εξετάσεις και να αναγορευτει πλέον, ως καθηγητής διατησίας..
Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944





Σ’ αυτήν συμμετείχαν μη ενεργοί διαιτητές , οι οποίοι έχουν διαιτητεύσει αγώνες β΄ εθνικής κατηγορίας κι άνω. Η εξέλιξη άλλωστε των διαιτητών δεν πρέπει να σταματάει, ακόμη κι όταν αυτοί σταματούν την ενεργό δράση.

Απ’ την Κρήτη συμμετείχε ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου μας και νυν ταμίας της ΟΔΚΕ κος Μιχάλης Μαχαιριανάκης, ο οποίος περάτωσε με επιτυχία τις εξετάσεις της σχολής κι αναγορεύτηκε πλέον και καθηγητής διαιτησίας. 

Το γεγονός αυτό αποτελεί σημαντική επιτυχία για τον κο Μαχαιριανάκη, ο οποίος κατακτά ακόμη έναν «τίτλο» στη σπουδαία πορεία που έχει χαράξει στο χώρο
της ελληνικής διαιτησίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρει θερμά τον κο Μαχαιριανάκη για την επιτυχία του αυτή και του εύχεται να συνεχίσει να επιμορφώνει και να βοηθά τους νέους διαιτητές, όπως άλλωστε το πράττει εδώ και χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.