Πήρε Σ.Κλουφ το Ρέθυμνο.


Το Ρέθυμνο συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυσή του και ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάρλον Κλουφ. Ο Αμερικανός γκαρντ θα ενισχύσει τους Κρητικούς στο προσεχές πρωτάθλημα. 
Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 



Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Σάρλον  Κλουφ, για δύο χρόνια.

Ο Σάρλον Κλουφ είναι 25 ετών (γεν. 20/3/1990), κατάγεται από το Σουρινάμ, κατέχει Ολλανδικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία από τους Yellow Birds (Σουρινάμ) και εν συνεχεία στις ακαδημίες της Κανάρια (Ισπανία). Στην συνέχεια, πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου για 3 χρόνια (2011-2014) έπαιξε στο κολλέγιο του St. Bonaventure Bonnies. Την περσινή σεζόν επέστρεψε στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, παίρνοντας μεταγραφή στην Istanbul DSI (2η κατηγορία Τουρκίας), όπου ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, έχοντας σε 15 ματς 19.8 πόντους (48.4% δίποντα, 39% τρίποντα, 70.4% βολές), 6.9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 35.3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Την σεζόν 2009/10 φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Νέων της Ολλανδίας (U20), ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Τουρ φαν Χέλφτερεν, τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας στο Ευρωμπάσκετ 2015».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.