26ο Πανελλήνιο Κορασίδων | Η τελετή λήξης.Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία.


Στην κατηγορία MVP και πρώτη σκόρερ η Έλενα Τσινέκε.Ποια η καλύτερη πεντάδα , οι απονομες. Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία.

Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 


Μετά το τέλος του τρίτου παιχνιδιού άρχισε η τελετή λήξης. Οι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του γηπέδου. 

Η ΕΟΚ δια του μέλους του ΔΣ της, Σάββα Λόρτου, τίμησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, δια του μέλους του ΔΣ της, Γιάννη Αλεξόπουλου τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, διά του μέλους της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της, Ευγενίας Φραγκούλη, τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη, δια του μέλους του ΔΣ της Γιάννη Αλεξόπουλου, τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ευθύμη Ρετζιά και δια του μέλους της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της, Νίκου Φαρμάκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Καλαμπάκας, Κωνσταντίνο Ράντο.

Πολυτιμότερη παίκτρια, πρώτη σκόρερ και μέλος της καλύτερης πεντάδας αναδείχθηκε η Ελενα Τσινέκε του Αρη. Το πρώτο βραβείο παρέλαβε από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας Ευθύμη Ρετζιά, ενώ το δεύτερο από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββα Λόρτο. 

Τέλος μαζί της στην κορυφαία πεντάδα των αγώνων βρέθηκαν ακόμη και οι Ισμήνη Πράπα (Παναθηναϊκός), Βαρβάρα Μυλωνάκη (Κρόνος Αγίου Δημητρίου), Καλλιόπη Γιαννουσίου (Αρης) και Παρθένα Χρυσανθίδου (Απόλλων Πτολεμαϊδας). Τις απονομές έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Γιάννης Αλεξόπουλος.

Στον πέμπτο Εσπερο Πάτρας τα αναμνηστικά παρέδωσε ο ταμίας της ΕΚΑΣΘ, Αρης Γραμμενίδης , στον τέταρτο Απόλλωνα Πτολεμαϊδας ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Καλαμπάκας, Κωνσταντίνος Ράντος. 

Τα μετάλλια και το κύπελλο στον τρίτο Κρόνο Αγίου Δημητρίου απένειμαν το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ Παναγιώτης Βαφειάδης και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, ενώ στον δεύτερο Παναθηναϊκό το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, Ευγενία Φραγκούλη και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης. Τέλος στον πρωταθλητή Αρη η απονομή των μεταλλίων έγινε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ενώ το κύπελλο παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος.

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία του 26ου Πανελληνίου Κορασίδων έχουν ως εξής:
Τετάρτη 24 Ιουνίου
Έσπερος ΑΟΠΑ-Παναθηναϊκός ΑΟ  42-56
ΑΣ Άρης-Απόλλων Πτολεμαΐδας 49-33
ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΑΟΝΑ Ηρόδοτος  70-44

Πέμπτη 25 Ιουνίου
16.00 ΑΣ Άρης-ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου 63-45
18.00 Απόλλων Πτ.-Έσπερος ΑΟΠΑ  47-41
20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ-ΑΟΝΑ Ηρόδοτος 76-46

Παρασκευή 26 Ιουνίου
ΑΟΝΑ Ηρόδοτος-Απόλλων Πτολ.  36-52
Κρόνος Αγ. Δημ.-Παναθηναϊκός ΑΟ  47-53 (40-40)
 Έσπερος ΑΟΠΑ-ΑΣ Άρης  32-40

Σάββατο 27 Ιουνίου
ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημ.-Έσπερος ΑΟΠΑ  61-29
ΑΣ Άρης-ΑΟΝΑ Ηρόδοτος  54-41
Απόλλων Πτ.-Παναθηναϊκός ΑΟ  47-60

Κυριακή 28 Ιουνίου
ΑΟΝΑ Ηρόδοτος-Έσπερος ΑΟΠΑ  45-51
Παναθηναϊκός ΑΟ-ΑΣ Άρης  51-53
Απόλλων Πτ.-ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου  37-42

Η τελική βαθμολογία

Αρης  Θ.   10
Παναθηναϊκός  9
Κρόνος Αγίου Δημητρίου 8
---------------------------------------
Απόλλων Πτολεμαΐδας 7
Έσπερος Πάτρας 6
Ηρόδοτος  5

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.