Άρχισε η 2η περίοδος του 3ου Basketball Camp (photos).


Με επιτυχία και με την συμμετοχή περισσότερων από 80 αθλητών ξεκίνησε χθες η 2η περίοδος του 3ου Basketball Camp που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 12-18 ετών.
Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 






Αθλητές από όλη την Κρήτη μετέχουν στις προπονήσεις που διεξάγονται πρωί και απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Το προπονητικό τιμ του καμπ και ο επικεφαλής Θανάσης Σκουρτόπουλος χώρισαν τα παιδιά σε 2 γκρουπ με κριτήριο την ηλικία, έτσι ώστε οι προπονήσεις να πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια. 

Tο τεχνικό τιμ επικεντρώνεται σε ασκήσεις στην ατομική τεχνική, συνδυασμούς με συνεργασίες δύο και τριών παικτών σε άμυνα και επίθεση και ασκήσεις ισορροπίας, συχνότητας και ενδυνάμωσης.

Στις προπονήσεις μετέχουν, στηρίζοντας τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και οι Ρεθυμνιώτες επαγγελματίες αθλητές του Ρέθυμνο Cretan Kings Μάρκος Δουλγεράκης, Γιάννης Παναρετάκης και Γιάννης Πατάτας.

Πηγη κειμένου-φωτορεπορταζ: "rethymnobc.gr".








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.