2η καλοκαιρινή Ακαδημία Μπάσκετ απο 29/06 έως 24/07.


Το 2ο καλοκαιρινό Camp, βρίσκεται προ των πυλών. Για ακόμα ένα καλοκαίρι στα πλαίσια του προπονητικού προγράμματος του Γ.Σ. Εργοτέλη, θα υποδεχτεί τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους στο κλειστό Λίντο,  θα προσπαθήσουν να μάθουν και να βελτιώσουν το μπάσκετ, στα παιδια που το αγαπούν,  μέσα από ένα πρόγραμμα εκπονημένο από καταρτισμένους ανθρώπους.Χορηγός επικοινωνίας θα είναι το kritikobasket.gr.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944





Ξεκινά απο τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 24 Ιουλίου σε δυο δόσεις,η 2η καλοκαιρινή Ακαδημία Μπάσκετ για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να μάθουν και να βελτιωθούν στο μπάσκετ.

Στην διάρκεια του  Camp, οι αθλητές και οι αθλήτριες, θα γνωρίσουν, την σωστή και αποτελεσματική εκτέλεση, των μπασκετικών και αθλητικών τους κινήσεων, ενώ παράλληλα θα αυξήσουν την γενική τους γνώση για το άθλημα και την αθλητική τους νοοτροπία.

Με την λήξη του  Camp ολοι οι αθλητές, μαζί με το δίπλωμα συμμετοχής, θα πάρουν μια ατομική καρτέλα αξιολόγησης.

Μέσα απο ένα πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα, οι ιθύνοντες έθεσαν ως βασικό στόχο, την βελτίωση της ατομικής τεχνικής, της αθλητικής συνεργασίας, καθώς και στην ανάπτυξη των ατομικών και συντονιστικών ικανοτήτων με εναλλακτικές μορφές προπόνησης και πολύ παιχνίδι.

Το  Camp θα διεξαχθεί σε δυο περιόδους, στον ευρύτερο χώρο του Λίντο, στο κλειστό Γυμναστήριο  στην αίθουσα Γυμναστηρίου, σε γήπεδο με χόρτο και στο κολυμβητήριο.

Υπεύθυνος προγράμματος είναι ο Γιώργος Μακράκης, με συνεργάτες τους Ν.Κουνδουράκη Εργοφυσιολόγο , Κων/νο Παπουτσάκη, Φυσικοθεραπευτή και τους διατροφολόγους Στέφανο Καρουζάκη και Στέλλα Κοϊνάκη, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το kritikobasket.gr

Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής:

Γραμματεία Μαρτνέγκο: 2810 222246
Γιώργος Μακράκης : 6975 853508
Βαγγελιώ Γιαννουλάκη : 6932 361102

email: giorgosmakrakis@yahoo.gr
           ergotelisbasket@hotmail.com

Τα φυλλάδια με τις πληροφορίες.Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.