Ο COSMOS SPORT πρωταθλητής στο Εργασιακό Ηρακλείου.


Σ ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο COSMOS SPORT, επικράτησε στο καλάθι του SAFETY AT WORK με 60-58, στον μεγάλο τελικό του Εργασιακού Ηρακλείου, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στα "Δυο Αοράκια" .Η τελική κατάταξη στην κορυφή, απονομή και διπλώματα και στις 55 ομάδες που συμμετείχαν.

Την Τετάρτη 27/5/2014 παρουσία 500 περίπου θεατών, ολοκληρώθηκε στο ΝΚΓΗ - 2 ΑΟΡΑΚΙΑ, με μεγάλη επιτυχία το 4ο Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου και το αθλητικό Τμήμα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, όπου συμμετείχαν 55 ομάδες με 810 αθλητές σε 300 αγώνες. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της τελετής λήξης περιελάμβανε το μικρό και το μεγάλο τελικό, μεταξύ των ομάδων:
  
ΠΑΛ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΠΑΛ. ΟΦΗ με σκορ: 53 - 59 (μικρός τελικός) 
SAFETY AT WORK - COSMOS SPORT με σκορ: 58 - 60 (μεγάλος τελικός) 

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι: 

1. COSMOS SPORT, 
2. SAFETY AT WORK, 
3. ΠΑΛ. ΟΦΗ, 
4. ΠΑΛ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Μετά τη λήξη του αγωνιστικού προγράμματος, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και διπλώματα στις 55 ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, κύπελλο στην πρώτη ομάδα της Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορίας καθώς και μετάλλια στις τρεις πρώτες ομάδες  της Α΄κατηγορίας.

Επίσης απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του τουρνουά.

Τις απονομές έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κος Βαρδαβάς Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και δημοτικός σύμβουλος Κος Βουρεξάκης Γεώργιος, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Κος Ανδρεαδάκης Νεκτάριος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Κος Γιαννουλάκης Ευάγγελος, ο Κος Δραμητινός Μανόλης μέλος της οργανωτικής επιτροπής, ο Κος Ψυχαράκης Στέλιος, γιατρός και υπεύθυνος για τον ορισμό των γιατρών του τουρνουά, και τα μέλη της τεχνικής επιτροπής Κοι Καβουσανός Γιώργος και Σινάνης Σωτήρης.

Ο Δήμος Ηρακλείου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Μια προσφορά:

Mo Club Heraklion - Teaser (2015 Promo Video)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.