Εξαιρετικός ο ΟΦΗ, σφράγισε την παραμονή.


Σφράγισε την παραμονή του στην Α2, ο ΟΦΗ, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, με τους "μελανόλευκους" να επικρατούν με 85-73 του Αετού στο άδειο  ΒΑΚ, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση καθώς άργησε να φτάσει στο Κλειστό του ΒΑΚ η αποστολή του Αετού, αλλά ο ΟΦΗ από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξε τις προθέσεις του και προηγήθηκε με 23-19.

Στη δεύτερη περίοδο τα πράγματα όμως έγιναν απλά καθώς οι παίκτες του ΟΦΗ μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να καθαρίζουν το παιχνίδι από νωρίς, κάτι το οποίο και έπραξαν φτάνοντας την διαφορά στους 19 πόντους (52-33).

Το δεύτερο μέρος αποτέλεσε τυπική  διαδικασία, καθώς ο ΟΦΗ, διατηρούσε και αύξανε την διαφορά νίκης, με τον  Αετό να αντιδράσει μόνο στην τελευταία περίοδο και να μειώσει.

Λιανός και Στυλιανού κορυφαίοι για τον ΟΦΗ, ενω ο Χανιώτης Τζουγκαράκης, για τον Αετό.

ΟΦΗ - Αετός   85-73
Δεκάλεπτα: 23-16, 52-33 (Ημίχρ.), 70-56, 85-73
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος, Δεληγιαννίδης, Τσιρτσιμάλης (Ναλετάκης Ι.)

ΟΦΗ (Τακιανός): Μποχωρίδης 5, Σταμπουλής 7, Μαυρογιάννης 6, Στυλιανού 13, Λιανός 23, Κιτσούλης 9, Κυρίτσης 2, Χάλαρης 8, Τρεπάλοβατς 6, Σκλήβας 6
Αετός (Μάγειρας): Θεοδωράκος, Μητσάκης 6, Κουκουνιάς 5, Αράπης 3, Βαρνάβας 7, Μορφής 5, Μιχόπουλος, Ροδοστόγλου 18, Τζουγκαράκης 25.


Μια προσφορά:

https://www.facebook.com/events/395942000587769/

Κάθε Τρίτη το MarQuise12 είναι προετοιμασμένο να σας νοσηλεύσει αλλά Ελληνικά στην εντατική!!!

Οι νοσοκόμες μας θα φροντίσουν άμεσα για την τοποθέτηση τον ορών και τον ενέσιμων φαρμάκων στον οργανισμό σας ώστε σταγόνα από αλκοόλ να μην πάει χαμένη!!!

Μια βραδιά βραχείας νοσηλείας, τα λέμε εκεί... περαστικά σας!!!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.