Όλο και καλύτερα ο Νίκος Τούλης.


Ευχάριστα είναι τα νέα απο το ιατρικό δελτίο, για τον Νίκο Τούλη, που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο πολύ αγαπητός και αιρετικός (για πολλούς), για τις απόψεις του πρώην προπονητής και μάνατζερ, εισήχθη εσπευσμένα την Κυριακή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, μετά απο καρδιακό επεισόδιο και οδηγήθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σε καταστολή.

Προχθές οι γιατροί ξύπνησαν τον γνωστό συμπολίτη  μας, χωρίς να εντοπίσουν άλλα προβλήματα και η ανάρρωσή του εξελίσσεται κανονικά.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, βρίσκονται η σύζυγός του και η κόρη του, που δεν τον έχουν αφήσει στιγμή, όπως και οι χιλιάδες φίλοι και γνωστοί, που προσεύχονται για τον Νίκο και κάνουν θετικές σκέψεις για αυτόν.

Το kritikobasket.gr, που πρόσφατα (μαζί με φίλους), τα έλεγε με τον ωραίο αυτόν άνθρωπο, που αποτελεί δάσκαλο για ολους εμάς που αγαπάμε το μπάσκετ, εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορα στο σπιτι του και στην οικογένεια του.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε  με νεώτερες πληροφορίες, ήδη ειναι πολυ καλύτερα,  κατάφερε και αυτή την φορά να βγει νικητής, καθώς εχει τρομερή δύναμη ψυχής και νικητές δεν τα παρατάνε!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.