Πρεμιέρα με νίκη οι Έφηβοι του Ηράκλειο.


Στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο (04/04),  η πρωταθλήτρια Κρήτης, ομάδα των Εφήβων του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ προκειμένου να λάβει μέρος στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.Την πρώτη νίκη σημείωσε χθες.Ανακοίνωση του Ηράκλειο, που δίνει συγχαρητήρια στον Π.Μαραγκάκη.

Στην πρώτη μάχη της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος, το Ηράκλειο επικράτησε (στον πιο δύσκολο θεωρητικά παιχνίδι), του Διαγόρα με με 73-52 , ενώ σήμερα θα παίξουν, στις 17.00 με τον Έσπερο Λαμίας.

Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου - Ηράκλειο  52-73
Δεκάλεπτα:  14-15 , 30-29 (ημίχ.), 45-52,52-73
Διαιτητές: Ουσταμπασίδης, Δελαγραμμάτικας

ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Τσακίρης): Τσακίρης Δ. 4, Ράμος 3 (1), Καλλιγάς 26 (2), Στεφανάκης, Καταβαίνης 13 (2), Πίτσης, Καλιβούρης 6, Παληγιάννης
Ηράκλειο ΟΑΑ (Σηφομιχελάκης): Λυρώνης 12 (2), Θεοδωρίδης 11, Σπυριδάκης 23, Πρωτογεράκης 17, Γεωργόπουλος 3 (1), Αλεξόπουλος, Μαρνελάκης, Κίτσος, Πεδιαδιτάκης 5


Η ανακοίνωση του Ηράκλειο:


Στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο (04/04),  η πρωταθλήτρια Κρήτης, ομάδα των Εφήβων του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ προκειμένου να λάβει μέρος στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Παράλληλα το Δ.Σ και η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους  χορηγούς του, την ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΚ-SUPERFAST και την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων AVIS, που με την συμβολή τους διευκόλυναν εξαιρετικά την πραγματοποίηση της αποστολής.

Τέλος το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. συγχαίρει τον παλιό αθλητή του Παντελή Μαραγκάκη για την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα εφήβων.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.