ΕΚΑΣΔΥΜ | Σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη τα πανελλήνια εφήβων και νεανίδων.


Δυο ακόμα πολύ σημαντικά τουρνουά διοργανώνει η ΕΚΑΣΔΥΜ. Πιο συγκεκριμένα οι τελικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων εφήβων (με εκπρόσωπο της Κρήτης το Ηράκλειο) και νεανίδων(με την συμμετοχή του Αρκαδίου), θα λάβουν χώρα σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη αντίστοιχα από τις 28 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου.

Μετά από αλλεπάλληλες επιτυχημένες διοργανώσεις η ΕΟΚ εμπιστεύτηκε ξανά την Ένωση μας, για την ταυτόχρονη αυτή τη φορά διεξαγωγή των τουρνουά, με την οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) και των Δήμων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας αντίστοιχα.

Οι κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και οι αυριανοί σταρ του Ελληνικού Αντρικού και Γυναικείου Μπάσκετ, θα παρελάσουν στα γήπεδα της περιοχής μας υποσχόμενοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, αφού το τίμημα θα είναι ισχυρό. Καλούμε το φίλαθλο κοινό της ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να αδράξει την ευκαιρία και να απολαύσει αυτά τα παιχνίδια κατακλύζοντας τα γήπεδα των δυο πόλεων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.