Οριστικό | Πεδιάδα και Κανάκης συνεχίζουν μαζί.


Συνεχίζει τελικά στην Πεδιάδα ο Μιχάλης Κανάκης, καθώς διοίκηση και προπονητής μέσα σε γόνιμο κλίμα συζητήσεων, έδωσαν τα χέρια και ολοκλήρωσαν την νέα συμφωνία - συνεργασία για την νέα χρονιά.

Κατόπιν συζητήσεως παραγόντων και του έμπειρου ,προπονητή και αφού δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ή κάποιο εμπόδιο επετεύχθη η συμφωνία η οποία αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στον πάγκο, για την ομάδα της Χερσονήσσου, καθώς ο Μιχάλης Κανάκης αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα του πρωταθλήματος, αφού συνέβαλλε αποφασιστικά στην εξαιρετική πορεία της Πεδιάδας.

Ωστόσο, πρόσφατα όμως, δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τους Χερσοννιώτες αποχωρώντας, όπως μας τόνισε ο ίδιος,για διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Σε νέα συνάντηση, όλα αυτά ξεπεράστηκαν και πλέον ο σχεδιασμός της ομάδας για την προσεχή περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να συμπληρώνεται το "παζλ" της ομάδας της Χερσονήσου, με στόχο, ένα βήμα παραπάνω απο πέρυσι.

Η ανακοίνωση της Πεδιάδας αναφέρει:

"Η συνεργασία με το κ.Μ Κανάκη θα συνεχιστεί και το επόμενο έτος".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.