Αποφασισμένοι οι παίκτες της Μεσσαράς.


Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να ισοφαρίσουν την σειρά, είναι οι παίκτες του ΓΑΣ Μεσαράς αύριο Κυριακή στο δεύτερο και κρίσιμο τελικό αγώνα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ,με αντίπαλο τον Κύδωνα Χανίων.

Παρά τις απουσίες των Γρηγόρη Κατσαμπρακάκη και Διογένη Δαριβιανάκη, οι παίκτες του Δημήτρη Νασούφη, δηλώνουν  είναι πανέτοιμοι και θα διεκδικήσουν τις ελπίδες πους αναλογούν, στο αυριανό τους παιχνίδι, στις 18.00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο των Μοιρών.

Οι φίλοι της ομάδας των Μοιρών (η αφίσα είναι απο την σελίδα τους στο facebook),κάνουν έκκληση στον κόσμο να έλθει στον αγώνα, να γεμίσει το γήπεδο και να είναι ο 6ος παίκτης και αυτός που θα συμβάλει στα μέγιστα για τη νίκη της ομάδας.

Ενώ παράλληλα συνιστούν προσοχή, ώστε ο αγώνας να γίνει σε αθλητικότατο περιβάλλον, καλωσορίζοντας τους Χανιώτες φίλους του Κύδωνα, που θα έρθουν στο κλειστό.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.