Κίνδυνος τιμωρίας για δυο παίκτες της Μεσσαράς ;


Στον πρoχθεσινό πρώτο τελικό της ΕΚΑΣΚ , ανάμεσα στον Κύδωνα Χανίων και την Μεσαρά στο κλειστό του Κλαδισού, λίγο πριν το τέλος  δημιουργήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα οι διαιτητές του αγώνα, να κρατήσουν δυο δελτία παικτών της Μεσσαράς. Πηγή φώτο "Moudakis Nikos".

Το διαιτητικό δίδυμο των Χαλαμπαλάκη και Χριστινάκη κράτησαν τα δελτία δύο παικτών της Μεσσαράς και συγκεκριμένα  των Γιώργου Δαριβιανάκη και Γρηγόρη Κατσαπρακάκη (μάλιστα ο δεύτερος στο συγκεκριμένο ματς, ήταν ο καλύτερος παίκτης).

Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι αμφότεροι εκδήλωσαν με ακραίο τρόπο, την αντίδρασή τους για διαιτητικές αποφάσεις , με αποτέλεσμα να γραφτούν στο φύλλο αγώνα.

Το φύλλο αγώνα, έφτασε στα γραφεία της της ΕΚΑΣΚ και τώρα απομένει η συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ (εντός των προσεχών ημερών), να λάβει γνώση και να εδόσει απόφαση.

Με βάση τα όσα έχουν γράψει οι διαιτητές, υπάρχει το ενδεχόμενο, οι δυο αθλητές της ομάδας των Μοιρών να τιμωρηθούν και να αποδυναμωθούν σημαντικά, εν όψει δεύτερου τελικού στις Μοίρες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.