Φιλική νίκη του Ρεθύμνου,επί του Πανελευσινιακού .


Απόλυτα θετικό ήταν το πρώτο φιλικό που έδωσε το Ρέθυμνο, στο κλειστό της Ελευσίνας, επικρατώντας του Πανελευσινιακού με 75-85 στο πλαίσιο της τριήμερης παραμονή της στην Αθήνα.

Οι παίκτες της ομάδας μας κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να κατακτήσουν τη νίκη, ενώ έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτοι παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Ο προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής.

Σήμερα, τεχνικό τιμ και παίκτες θα προπονηθούν στο κλειστό της Γλυφάδας, ενώ την Μ. Πέμπτη (15:00) θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΝΚ Δημουλάς στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό τεστ.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, σε δηλώσεις του ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του και την εικόνα που είχαν στο συγκεκριμένο ματς, ενώ τόνισε πως αυτό που προέχει είναι να διατηρηθεί η ομάδα σε καλή αγωνιστική κατάσταση. 

"Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα για μας. Προερχόμαστε από μία πολύ δυνατή προπόνηση χθες, αλλά και το ταξίδι το σημερινό.  

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα είχε διάθεση, έτρεξε, βάλαμε 85 πόντους, ενώ χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια. Μας δόθηκε η ευκαιρία και μοιράσαμε τον χρόνο για να παίξουν όλα τα παιδιά. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή. 

Ο Χόλις ήταν καλός και δείχνει να προσαρμόζεται σιγά-σιγά. Αυτό που ζητάμε νομίζω ότι το πετυχαίνουμε. Δηλαδή να διατηρηθεί η ομάδα σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα από τα φιλικά".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.