"Καμπάνα" για δυο στην Μεσσαρά.Εν αναμονή εξελίξεων για τους Μεσσαρίτες.


"Βαριά καμπάνα", επιφύλασσε η απόφαση της Ε.Π της ΕΚΑΣΚ, στο χθεσινό συμβούλιο, σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, για τον Διογένη Δαριβιανάκη της Μεσσαράς, που "έφαγε " έξι αγωνιστικές, ενώ ο συμπαίκτης Γρηγόρης Κασταμπαράκης (πάντα σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φ.α), τιμωρήθηκε, δυο αγωνιστικές.Σήμερα κρίσιμες αποφάσεις για την Μεσαρά (Φώτο : Μουδάκης Νίκος)..

Οι παραπάνω αθλητές, είχαν αποβληθεί, στον πρώτο τελικό, με τον Κύδωνα, στα Χανιά και χθες η ΕΚΑΣΚ, παρουσία εκπροσώπων της Μεσσαράς, αλλά και του Κύδωνα, πήρε τις αποφάσεις της.

Σύμφωνα λοιπόν με το φύλλο αγώνα, ο Δ. Δαριβιανάκης, έσπρωξε κι έβρισε τον β΄διαιτητή κ. Ε. Χριστινάκη και σύμφωνα με το ποινολόγιο, του επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών ημερών, που όμως διπλασιάστηκε καθώς ήταν και ο αρχηγός της Μεσσαράς.

Όπερ  σημαίνει οτι δεν εχει δικαίωμα συμμετοχής στους υπόλοιπους τελικούς, ενώ όσες απομείνουν, μεταφέρονται και την νέα χρονιά.

Για τον Γρηγόρη Κατσαμπρακάκη, το φύλλο αγώνα, αναφέρει οτι στο συγκεκριμένο ματς, απείλησε τον β΄ διαιτητή , ενώ έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ, σύμφωνα με το ποινολόγιο, αποφάνθηκε να τιμωρήσει με δυο αγωνιστικές τον νεαρό αθλητή, που σημαίνει οτι χάνει και αυτός τους δυο επόμενους τελικούς.

Από εκεί και πέρα μέσα σ ένα πολύ πολιτισμένο και ήρεμα κλίμα, συζητήθηκε για τον δεύτερο τελικό στις Μοίρες και αυτό που απασχολούσε τις δυο ομάδες, είναι η μετακίνηση φιλάθλων του Κύδωνα, στο κλειστό Μοιρών .

Αυτή η κίνηση όμως περιέχει σημαντικούς κινδύνους, καθώς το γήπεδο είναι μικρό σε χωρητικότητα, καθώς,  αφ ενός δεν  υπάρχει κερκίδα φιλοξενούμενων, ενώ για να δημιουργηθεί "ελεύθερη ζώνη", μεταξύ των δυο πλευρών, χρειάζεται μια διμοιρία αστυνομικών η ΜΑΤ.

Οι άνθρωποι της Μεσσαράς, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους , τόσο στο Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ, όσο και στον εκπρόσωπο του Κύδωνα, ενώ παράλληλα τονίζουν οτι το κλίμα ήδη είναι εκρηκτικό, λόγω κάποιων δηλώσεων (για τους φιλάθλους της Μεσσαράς), ανθρώπων του Κύδωνα, όχι με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια (αν και οι Χανιώτες, το πήραν αμέσως πίσω ζητώντας συγγνώμη στους ανθρώπους της Μεσσαράς) που δυστυχώς έχουν καταγραφεί για τους φίλους της Μεσσαράς.


Ο εκπρόσωπος της Χανιώτικής ομάδας, για την μετακίνηση οπαδών ανέφερε οτι  "ολοι οι καλοί χωράνε", ενώ η ΕΚΑΣΚ , σκέφτεται να ορίσει κομισάριο και να φωνάξει, (όπως τον 4ο ημιτελικό με το Δειλινό) Αστυνομία, που όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ μικρή.

Όλα αυτά εν αναμονή ενός κρίσιμου συμβουλίου του Δ.Σ της Μεσαράς, σήμερα το βράδυ, που αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το παιχνίδι αυτό, καθώς το βάρος των επεισοδίων, είναι πολύ μεγάλο και η διοίκηση με κανένα τρόπο δεν θέλει να συμβεί και θα προστατέψει με οποιοδήποτε κόστος, τα συμφέροντά της ομάδας.

Εκεί θα συζητηθεί και η πρόταση των αθλητών της ομάδας, που αναφέρει οτι σε περίπτωση τιμωρίας των αθλητών της θα αποσυρθεί απο την σειρά των τελικών.

Σύντομα απο το kritikobasket.gr, περισσότερες και νεώτερες πληροφορίες.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.