Προβάδισμα τίτλου, για τον Κύδων.


Ο Κύδων συνέχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σειρά των τελικών ενάντια στην Μεσαρά, καθώς έκανε το 2-0 και το πραγματοποίησε με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας με 39-55, στις Μοίρες κόντρα στην Μεσαρά,  σ ένα καταμεστο γήπεδο, που οι Μεσσαρίτες στήριξαν την ομάδα τους ως τέλος.

Η ομάδα του Δημήτρη Νασούφη, δυσκόλεψε τον Χανιώτικο  σύλλογο στα πρώτα  λεπτά της αναμέτρησης καθώς προηγήθηκαν με 18-09.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως, οι παίκτες του Κώστα Σδράκα, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και με επι μέρους σκορ 04-16, ανέτρεψαν το σκορ,  μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (22-25) και συγκεκριμένα την τελευταία στιγμή, καθώς 2 δεύτερα πριν το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο (22-22), ο Αλεξίου βγήκε μόνος στην αντεπίθεση και σταμάτησε έξω απ την γραμμή των 6.75 κι "εκτέλεσε" τους γηπεδούχους..

Η συνέχεια ήταν μονόπλευρη με τους Μεσσαρίτες, (ελλείψει εναλλακτικών λύσεων απο τον πάγκο, λόγω της τιμωρίας των Κατσαμπρακάκη, Δαριβιανάκη),  να είναι εγκλωβισμένοι απο την άμυνα των Χανιωτών και να μην μπορούν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα ο Κύδων να ανεβάσει τη διαφορά και να πάρει την νίκη με 16 πόντους (39-55), αγκαλιάζοντας μετά απο επτά χρόνια τον τίτλο του πρωταθλητή των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός του  Πέτρου Τσαμπά (στο γόνατο στο 27΄του αγώνα) και πιθανότατα αύριο , θα γνωρίζουμε το μέγεθος του τραυματισμού.

Λιονάκης και Αδοντάκης οι κορυφαίοι του Κύδωνα. Ο Δαγαλάκης και ο Στεφανουδάκης , ξεχώρισαν απο τους γηπεδούχους.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν η ήσυχη ατμόσφαιρα, που κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι.

Την ερχόμενη Κυριακή (26/4) θα γίνει στο κλειστό Κλαδισού στα Χανιά, ο τρίτος τελικός.

Μεσσαρά - Κύδων      39-55
Ημίχρονο: 22-25
Διαιτητές : Μαλαμάς, Μακρής.

Γ.Α.Σ.Μ (Νασούφης) : Χαλκιαδάκης 1, Καμπιτάκης 2, Κολουντζάκης, Κατσαπρακάκης Γ. 8 (1), Δαγαλάκης 11, Τζωρτζακάκης, Πατεράκης, Δαριβιανάκης Εμ. 6, Κτιστάκης 2, Στεφανουδάκης 9 (1)
Κύδων (Σδράκας) : Βλαχάκης 3 (1), Σταμούλος 2, Αλεξίου 12 (1), Παπαμαστοράκης, Κοντογιάννης, Πούρος, Μπερτίδης, Μπαγάκης 4, Κολαρετακης, Αδοντάκης 15, Λιονάκης 12, Τσαμπάς 7.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΟΛΑΝΑΚΗ είπε...

καλημερα , θα ανεβασετε τπτ βιντεο και φωτο απο το παιχνιδι ?