Πλήρης στον Αγ. Δημήτριο ο Εργοτέλης-Μακράκης :"Θα προσπαθήσουμε".


Μετά το γύρισμα του οβελία και το τσούγκρισμα των αυγών, "τα κεφάλια μέσα", και επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς για τον Εργοτέλη, που ολοκληρώνει την προετοιμασία του, εν όψει της δύσκολης συνέχειας, χωρίς προβλήματα.Γ.Μακράκης :" Θα προσπαθήσουμε για την νίκη στον Κρόνο".

Έτοιμος για το "ντεμαράζ", που θα του δώσει την τρίτη θέση (με προϋποθέσεις), η οποία τον οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, δηλώνει ο Εργοτέλης με αρχή απο το πρώτο στα τρία συνολικά παιχνίδια που έχει ακόμα το ματς της 24ης αγωνιστικής (26/04), στον Άγιο Δημήτριο κόντρα στον πρωτοπόρο Κρόνο.

Έργο εξ αρχής δύσκολο, για πολλούς λόγους. Αρχικά γιατί "οι κιτρινόμαυροι", αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αφ έτερου μια ομάδα (Κρόνος), που θέλει να πάρει το "αίμα της πίσω", καθώς οι Κρητικοί, ήταν η μοναδική ομάδα στις 14 Δεκεμβρίου, που της έδωσε το "κίτρινο φύλλο" αγώνα, αφού είχε ηττηθεί στο Λίντο με 80-70.

Ωστόσο  ομάδα του Γιώργου Μακράκη θέλει να συνεχίσει την θετική πορεία και με όπλο την καλή ψυχολογία, θέλει να κερδίσει τα 3 εναπομείναντα παιχνίδια περιμένοντας στραβοπάτημα από τον Ίκαρο ώστε να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο Γ.Μακράκης σχολιάζοντας στο kritikobasket.gr, (μετά τις σχετικές ευχές μας για την ονομαστική του εορτή), τόνισε οτι "η τρίτη θέση δεν είναι μόνο στο χέρι μας καθώς πρέπει εκτός από τις  νίκες που πρέπει να κάνουμε εμείς, πρέπει και ο Ίκαρος  να χάσει τουλάχιστον ένα από τα δικά του ματς.Εμείς απο την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για την νίκη, οποιος κι αν είναι ο αντίπαλός μας".

Και συνέχισε τονίζοντας : "Αυτήν την φορά θα είμαστε πλήρης καθώς επιστρέφουν ολοι, καθώς θα έχουμε τον Καρακωνσταντακη, ενώ οι Σακελαράκης, Χαλκιαδάκης, αναμένεται μετά την συμμετοχή τους με τον Κάδμο να ενσωματωθούν περισσότερο".

Ολοκληρώνοντας τόνισε οτι " Κάναμε κάποιες ήττες που στοίχισαν, (όπως με Ακαδημία Ρεθύμνου εκτός ή με τον Ίκαρο εντός), αλλά αυτά σ ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως ήταν φέτος,  συμβαίνουν. Όμως θεωρώ ότι η ομάδα έχει την απαραίτητη ποιότητα που χρειάζεται για να πάρει και τρία επόμενα παιχνίδια, σε μια χρονιά που κατά την γνώμη μου ήδη θεωρείται επιτυχημένη".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.