Σε άδειο ΒΑΚ, μέχρι την λήξη της Α2, ο ΟΦΗ.


Χωρίς τους φιλάθλους της θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες της η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ καθώς τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με το Ψυχικό με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΟΦΗ ουσιαστικά τιμωρήθηκε για ένα καπνογόνο που άναψε κατά την διάρκεια του αγώνα ένας ασυνείδητος φίλαθλος του , το οποίο όμως γράφτηκε στο φύλλο αγώνος και από την στιγμή που ο ΟΦΗ ήταν ήδη υπότροπος καθώς είχε τιμωρηθεί ήδη μια αγωνιστική η έδρα του διπλασιάστηκε αυτόματα η ποινή του.


Για την ολοκλήρωση της Α2 απομένουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές εκ των στις δύο ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στο ΒΑΚ αλλά κεκλεισμένων των θυρών τη Δόξα Λευκάδας και τον Αετό, ενώ εκτός έδρας θα παίξει με το Λαύριο και τον Ερμή Λαγκαδά την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΟΚ για την τιμωρία του ΟΦΗ αναφέρει:

"Επιβάλλει στον ΟΦ Ηρακλείου ποινή διεξαγωγής δύο αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών για την αναμέτρηση με την ΑΕ Ψυχικού (28/3, Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών)." 
Πηγή: creteplus.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.