Πανηγυρικά στο final four, τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου (Video).


Με εμφατικό τρόπο, τα κορίτσια του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, επικράτησαν επι του 3ου ΓΕΛ Χίου, με 33-67 στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό γυμναστήριο Χίου και πέρασαν στα 4 καλύτερα Λύκεια, της Ελλάδας.Ποιοι οι αντίπαλοι στο final four, video , στιγμιότυπα ,απο το sportschios.gr

Οι πρωταθλήτριες Κρήτης, μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά και προηγήθηκαν, δείχνοντας την ανωτερότητά τους μέσα στο παρκέ σε όλα τα σημεία και φτάνοντας εύκολα στη νίκη και στις "4" καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Κορυφαία του παιχνιδιού, η "σβούρα" Νικόλ Βαρελτζή που σημείωσε 27 πόντους, ενώ διακρίθηκαν η Δανδουλάκη, και Στελλίνα Κουλούρη.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι και πέρσι η  πρωταθλήτρια Κρήτης είχε αποκλείσει τη χιώτικη ομάδα, στην ίδια φάση (στους "8") του Πανελληνίου πρωταθλήματος σχολικών αγώνων.

Το αγώνα παρακολούθησε ο Δεσπότης Χίου και σχολικοί εκπρόσωποι.

Επίσης ορίστηκε ένας διαιτητής απο την Χίο κι ένας απο την Κρήτη.

Ο συνοδός της ομάδας του Λυκείου Ηρακλείου κ. Στέλιος Καρκανάκης, ο προπονητής κ.Αλέξης Οικονόμου και η αποστολή της ομάδας, ευχαριστεί θερμά τους Χιώτες διοργανωτές για την φιλοξενία τους.

Το final four, στην Κύπρο θα διεξαχθεί στις 31 με 1 Απριλίου και την πρώτη μέρα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί, ενώ την επόμενη μέρα , θα γίνει ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Στους "4", έχουν προκριθεί το Αριστοτέλειο, το Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων και το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου, θα αγωνιστεί το Λύκειο Ιωαννίνων, με Λύκειο της Κύπρου και ο νικητής, θα πλαισιώσει την τετράδα των ομάδων.


3ο ΓΕΛ Χίου-3ο ΓΕΛ Ηρακλείου 33-67
Δεκάλεπτα: 09-18, 10-23, 05-12, 09-14
Διαιτητές : Λουκαράκης, Μαραγκάκης.


3ο ΓΕΛ Χίου (Γιασεμής-Κανετίδης): Καμαράδου Α 9(1), Σερέπα 7, Αρακά, Τριανταφυλλάκη, Καμαράδου Μ, Ντόσκα 4, Φεντίσιν 7, Κλαδιά, Συρρή, Κώττη 6(2)

3ο ΓΕΛ Ηρακλείου (Οικονόμου): Σακουλάκη 5(1), Βαρελτζή Α, Σοπίκου 7, Γιαλαμά, Κουλούρη Σ 11(3), Σαμπροβαλάκη, Πλουμάκη, Κουλούρη  Μ 2, Βαρελτζή Ν 27(2), Καρλάφτη, Δανδουλάκη 15.

Πηγή βίντεο :" sportschios.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.