Ρέθυμνο| Ενισχύθηκε με Χόλις.


Σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε το Ρέθυμνο καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάμιαν Χόλις.Στην προσπάθειά της ομάδας του για την είσοδό της στην πρώτη εξάδα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επέλεξε τον 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ που φέτος αγωνίστηκε στην ιταλική Καντού για να ενισχύσει τους Κρητικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή, Ντάμιαν Χόλις έως το τέλος της σεζόν.

Ο Ντάμιαν Χόλις είναι 26 ετών (γεν. 19/08/1988), έχει ύψος 2,03 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της ιταλικής Καντού και είχε 5,5 πόντους και 3,9 ριμπάουντ ανά αγώνα. Επίσης, συμμετείχε στο Γιούροκαπ, μετρώντας 8,1 πόντους και 3,3 ριμπάουντ μ.ο.

Το 2010 όταν και αποφοίτησε από το κολλέγιο George Washington αποφάσισε να δοκιμάσει το ταλέντο του στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βέλγικης Voo Verviens αλλά την ίδια χρονιά μετακόμισε στην Ουγγαρία για να αγωνιστεί με την Albacomp, όπου έμεινε για 3 χρόνια και κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο την σεζόν 2012/13. Την επόμενη χρονιά υπέγραψε στην ιταλική Biella για να καταλήξει τελικά την σεζόν 2014/15 στην Καντού".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.