Κομβική νίκη του Ηράκλειο επι του Φιλαθλητικού.


Σε καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή του στην κατηγορία, το Ηράκλειο, επικράτησε του Φιλαθλητικού, με 78-71, στα Δυο Αοράκια, για την 17η αγωνιστική για το Νότιο Όμιλο της Β΄ Εθνικής κι εκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο είχε την ποιότητα αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δυο ομάδων.

Το Ηράκλειο στηρίχτηκε στην ποιότητα ορισμένων παικτών, ενώ ο Φιλαθλητικός με παγίδες στο λοου ποστ, έκλεψε μπάλες κι έβγαινε γρήγορα στον αιφνιδιασμό.


Το Ηράκλειο, παρά του οτι σε κάποια σημεία του αγώνα, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο, είχε το σθένος και την ψυχραιμία να γυρίσει το ματς, ιδιαίτεραπρος το  στο τέλος , καθώς ενάμισι λεπτό πριν το τέλος ο Αγαπιάδης με τρίποντο ανάσα, απάντησε στο τρίποντο του Μπαζιώτη και πήρε το προβάδισμα που του έδωσε τον αέρα της νίκης

Κορυφαίος για ένα ακόμη παιχνίδι ο "αειθαλής", Δημήτρης Μπόγδανος, που μπορεί να μην είχε τους πόντους που βάζει σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο βοήθησε σημαντικά σε όλα τ άλλα στοιχεία του αγώνα.

Εξαιρετικός ο Σαχπατζίδης, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Στ αξιοσημείωτα για την ομάδα του Ζήβα, η εικοσάλεπτη περίπου χρησιμοποίηση του νεαρού Πανταζή, που σημείωσε κι 7 πόντους.

Ηράκλειο-Φιλαθλητικός 78-71.
Δεκάλεπτα: 18-18, 36-35 (ημίχ.), 54-54, 78-71.
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Κυριακόπουλος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Β.Ράλλης): Θεοδωρίδης, Πετράκης 11 (2), Παπαδάκης 11, Τσερκιτσόγλου 2, Μπόγδανος 13, Αγαπιάδης 16 (2), Αρναουτάκης 2, Σακελλαρίου, Παπαδούλης, Σαχπατζίδης 23, Πάλλης.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Τ. Ζήβας): Γρύλλης 10 (1), Κελαΐδης 11 (1), Λαμπρόπουλος 7 (1), Παρασκευόπουλος 2, Λιακόπουλος, Μπαζιώτης 9 (1), Σώφρονας 15 (2), Πανταζής 7, Γεωργιάδης 2, Τραφαλής 6, Οκεκουοιιεν 2, Πρέκας.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.