Μ. Σηφομιχελάκης | "Συγχαρητήρια και μετριοφροσύνη".


Οι έφηβοι του Ηράκλειο πανηγύρισαν για δεύτερη φορά φέτος την νίκη απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό τους τον Εργοτέλη και ο προπονητής της ομάδας κ. Μάνος Σηφομιχελάκης, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, έδωσε τα εύσημα στους "κιτρινόμαυρους",και σημείωσε πως το ταλέντο της ομάδας είναι η μετριοφροσύνη.Τι συνέβη με την λήξη του αγώνα.

Αμέσως μετά τη  λήξη του σπουδαίου αγώνα και μετά τα αλληλό συγχαρητήρια των δυο ομάδων, ο προπονητής του Εργοτέλη κ. Γιάννης Βισκαδουράκης, έκατσε στον πάγκο της ομάδας του και βγάζοντας όλη την πίεση του αγώνα ξέσπασε.

Εκείνη την στιγμή πραγματικά γίναμε μάρτυρες μιας πολύ σημαντικής στιγμής.

Τον προπονητή του Ηράκλειο κ. Σηφομιχελάκη, να τον αγκαλιάζει και να του ψιθυρίζει κάποια λόγια και να μην μπορεί κι ο ίδιος να συγκρατεί τα δάκρυά του.

Το kritikobasket.gr σεβόμενο την πολυ σημαντική στιγμή των δυο προπονητών δεν προχώρησε σε δηλώσεις παρά μόνο ΄μίλησε με τον κόουτς των νικητών πως θα μιλήσουν αργότερα.

Πράγματι απο το καράβι και με την αποστολή της ανδρικής ομάδας του Ηράκλειο (που όπως μας είπε ο προπονητής συμπεριελήφθη και ο παίδας Καλομοίρης), για τον αγώνα με τον Ιωνικό δήλωσε :

“Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων για την ποιότητα που έχουν αλλά και την νοοτροπία που έδειξαν. Γνωρίζαμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι, είναι το ματς που κρίνονται τίτλοι, απέναντι στις δυο καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Γνωρίζαμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι, γιατί ο Εργοτέλης είναι σοβαρή και δυνατή  ομάδα, αντιστέκεται και προσπαθεί να διαβάσει το παιχνίδι, ενώ έχει παίκτες που είναι πολύ ταλαντούχοι και σημαντικοί.

Στην αρχή ξεκινήσαμε δυνατά και προσπαθήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά.Στην συνέχεια όμως ο Εργοτέλης, μας πλησίασε, αλλά στα κρίσιμα σημεία του ματς, εμείς αντιδράσαμε θετικά.

Δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας, κι αυτο οφείλεται στην ελλειπή προπόνηση  το τελευταίο διάστημα, λόγω άλλων υποχρεώσεων (μαθητικών,) των παιδιών.
Με κάνει χαρούμενο που κάποια παιδιά που προπονούνται και φάνηκε αυτό σήμερα που χρειάστηκε, ήταν παρόντες.

Το ταλέντο μας είναι ότι, έχουμε αυτογνωσία και μετριοφροσύνη. Ο αρχικός μας στόχος, είναι ο τίτλος, στο δικό μου μυαλό ήταν να φτάσουμε ένα σκαλί πιο πάνω από πέρσι. Στο πίσω μέρος υπάρχουν πολλές σκέψεις αλλά μέχρι να φτάσουμε στο στόχο μας, πρέπει να αισθανθούμε πιο ασφαλείς και να έχουμε σύνεση".

Σε ερώτησή μας για την συνέχεια και για το Πανελλήνιο ο κόουτς Ξεκαθάρισε ότι : "ακόμα απομένουν δυο παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με καλές ομάδες που παλεύουν. Είναι δύσκολη η αποστολή μας μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί στα λόγια μας. Το σημείο που έχει φτάσει η ομάδα οφείλεται στους ίδιους τους παίκτες.

Συγχαρητήρια και πάλι στον Εργοτέλη και του ευχόμαστε να έχουν συνέχεια, τόσο ατομικά, όσο και σαν ομάδα”.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.