Υπέκυψε στον πρωτοπόρο Κρόνο, το Αρκάδι.


Ήττα εντός προγράμματος για τα μωρά του κόουτς Πλευράκη, απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με 53-67 στο Ρέθυμνο , για την 18η αγωνιστική της Α2, σ ένα παιχνίδι που ήδη έχουν ξεχάσει στο Ρέθυμνο και επικεντρώνονται στ αλλα σημαντικά ματς.

Οι Ρεθυμνιώτισσες, από την αρχή βρέθηκαν πίσω στο σκορ και συνέχεια κυνηγούσε τους φιλοξενούμενους με το ημίχρονο να κλείνει με 20-45 ενω στο 30" έγινε 28-63.

 Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, οι γηπεδούχου ανέβασαν απόδοση και  παρά την προσπάθεια της ομάδος μας, να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι, τελικά ηττήθηκε με 53-67.

Σημαντικό κομμάτι στην ήττα , έπαιξε το γεγονός εναλλακτικών λύσεων, που θα ξεκουράσουν τις "πρωτοκλασάτες", που σηκώνουν όλο το βάρος απο την αρχή της χρονιάς, γνωρίζοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις και δεν είναι υπερβολή να πούμε οτι η Τζουγκράκη και η Μπότσι "έχουν σκάσει" και χρειάζονται άμεσα ξεκούρασης.

Η Λίτσι (όσο αντέχει) σηκώνει το επιθετικό βάρος της ομάδας τελευταία σημειώνοντας 23 πόντους.

Πανταζή και Καμμένου κορυφαίες για την ομάδα του Ζέρβα.

ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. – ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 53-67
Δεκάλεπτα : 14-19, 20-45 (ημίχ.), 28-63, 53-67
Διαιτητές : Ντάνος, Χουγιάζος.

ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (Κώστας Πλευράκης): Μπότσι 10, Τζουγκράκη 3, Αγαθαγγέλου, Καούκη 10, Μπάκα, Μιχελιδάκη, Ρήγα, Λίτσι 23(2), Παναρετάκη 7(1), Λελεδάκη, Μπουρνέλη, Περάκη.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ.  (Ζέρβα): Καμμένου 13(3), Εμμανουηλίδου 3(1), Σπαθάρου 12, Μυλωνάκη, Τζανετάτου 2, Μίχου 10, Σπαθάρη Α. 8(2), Γκέργκι, Ξάνθου 4, Γασπαράτου, Πανταζή 15, Μαγγίνα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.