Μποχωρίδης | Ακόμα δυο νίκες και σωθήκαμε.


Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Α2 μπάσκετ θέλει να κάνει ο ΟΦΗ, που υποδέχεται το Σάββατο (5μμ) το Ψυχικό στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

 Ο ΟΦΗ με 9 νίκες στο πρωτάθλημα, αναζητάει δυο ακόμη για να «κλειδώσει» τη σωτηρία, αρχής γενομένης απο το παιχνίδι κόντρα στην ισχυρή ομάδα του Ψυχικού, η οποία είναι ακόμη μέσα στο κυνήγι της ανόδου. 

Ο φορμαρισμένος στα τελευταία παιχνίδια Νίκος Μποχωρίδης τονίζει για το παιχνίδι ότι «εύχομαι να έχουε τον κόσμο της ομάδας κοντά μας σε αυτό το παιχνίδι, γιατί στο γήπεδο μας όταν υπάρχει κόσμος η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά συγκλονιστική. 

Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα και έχουμε ισχυρό κίνητρο απέναντι της. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο. Χρειαζόμαστε δυο νίκες ακόμη, ώστε να μην εξαρτώμαστε απο άλλα αποτελέσματα».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι, ο πλει-μέικερ της κρητικής ομάδας, αναφέρει πως «η ομάδα που θα ελέγξει το ρυθμό θα έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κόψουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.