Γιόρτασε με νίκη το πρωτάθλημα Εφήβων το Ηράκλειο.


Έχοντας στο μυαλό τους τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το Ηράκλειο, σοβαρεύτηκε στο δεύτερο μέρος και επικράτησε στην αυλαία του πρωταθλήματος Εφήβων ΕΚΑΣ, με 40-65, της αξιόμαχης Αναγέννησης στο Αρκαλοχώρι, κατακτώντας και επίσημα το Παγκρήτιο πρωτάθλημα.Συγχαρητήρια για την ομάδα του απο τον Μ.Καλαϊτζάκη.

Οι πρωταθλητές είχαν πρώτο βιολί τον Μιχάλη Σπυριδάκη, ενώ ο συνήθης ύποπτος Κουτσουράδης, ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων.

Το σχόλιο του kritikobasket.gr, αφορά τους έφηβους της Αναγέννησης που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, μόνο και μόνο για την συμμετοχή τους στην τελική φάση , ενώ ο προπονητής τους κ.Μ.Καλαϊτζάκης, θέλησε μέσω της σελίδας της ομάδας της Αναγέννησης, να ευχαριστήσει τα παιδιά αυτά, που δημοσιεύουμε μετά το φύλλο αγώνα.

Σ.Σ. Το φύλλο αγώνα ήταν πολύ θαμπό κι ενδέχεται να υπάρχουν λάθη.

Αναγέννηση Α.- Ηράκλειο 40-65
Δεκάλεπτα: 15-11, 26-25 (ημίχ.),33-45, 40-65

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Μ.Καλαϊτζάκης ): Μαυρίκος 2, Βασσάλος, Μεσσανάκης 9(2),  , Ιωαννίδης 2, Τσίλι 2, Λαμπράκης , Κουτσουράδης 15, Χρηστάκης 10(1), Φανδινάκης, Μαρκόπουλος.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Σηφομιχελάκης Μ.): Καβάσαλης, Καλομοίρης 7(1), Μαρνελάκης, Θεοδωρίδης 5, Σπυριδάκης 27, Πρωτογεράκης 13, Ρεθεμνιωτάκης,Γεωργόπουλος , Πετράκης, Αλεξόπουλος 4,  Στρατάκης,Πεδιαδιτάκης 9.

Ευχαριστήριο προπονητή Αναγέννησης κ. Μιχάλη Καλαϊτζάκη:

"Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα , απ΄ αυτές που εμείς οι προπονητές τις αντιμετωπίζουμε με ανάμεικτα συναισθήματα . Μια ομάδα που δούλεψε μαζί για 7 χρόνια σήμερα έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι της . Από τη μια χαρά για το μεγάλο ταξίδι και από την άλλη στεναχώρια που αυτά τα παιδιά δεν ξέρω αν ξαναβρεθούν στην διάθεση μου ! 
Το σίγουρο είναι ένα :αποδείξαμε ότι με υπομονή επιμονή και σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πολλά ! Περάσαμε χαρές λύπες εντάσεις αλλά στο τέλος νομίζω ότι όλοι μας βγήκαμε κερδισμένοι απ΄αυτή τη περιπέτεια! 
Θέλω μέσα απ΄ την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που με ανέχτηκαν να ζητήσω συγνώμη αν καμιά φορά σας στεναχώρησα αλλά όλα είναι μέρος του παιχνιδιού . 
Εύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν κάνετε όλα τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα ! 
Να κρατήσετε για την συνέχεια ένα πράγμα που φώναζα πάντα στις προπονήσεις : ΔΟΥΛΕΙΑ , ΔΟΥΛΕΙΑ και ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!
... και επειδή σήμερα τερματίσαμε τέταρτη ομάδα εφήβων στην Κρήτη θα τελειώσω έτσι όπως άρχισα : 
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.