Φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα έδωσε η παιδική ομάδα του Εργοτέλη.


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων, η παιδική ομάδα του Εργοτέλη, ανέβηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Αθήνα και αγωνίστηκε με τρεις ομάδες απο την πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Στέλιου Καρκανάκη, αγωνίστηκε με την ομάδα του Ιωνικού Νικαίας, το Σάββατο το πρωί, ενώ το απόγευμα αντιμετώπισε την ομάδα της ΑΕΝΚ Κηφισιάς.

Την Κυριακή το πρωί αντιμετώπισε την ομάδα του Περιστερίου, που αποτελούνταν απο έφηβους και αθλητες γεννημένοι το 2000.

Και στα τρία παιχνίδια οι "κιτρινόμαυροι", αναδείχθηκαν νικητές, ολοκληρώνοντας ιδανικά την προετοιμασία τους.

Το απόγευμα της Κυριακής οι αθλητες του Στέλιου Καρκανάκη, πήγαν στην Πεύκη ,οπου παρακολούθησαν τον δραματικό αγώνα της αντρικής ομάδας.

Αρχηγός της αποστολής ήταν η έφορος κ.Μελίτσα Αλεβιζάκη, που μετά το τουρνουά, του Πιερικού Αρχέλαου, την Πρωτοχρονιά, διοργάνωσε άλλη μια επιτυχή αποστολή.

Σημαντικό στοιχείο σ ένα ακόμα τουρνουα, η παντός είδους βοήθεια (ηθικά και υλικά) των γονέων των παιδιών, που στήριξαν μια ακόμη προσπάθεια.

Όλη η ομάδα του Εργοτέλη, κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Αθήνα  ήταν άψογη μέχρι την επιστροφή της στο Ηράκλειο.

 Όλα τα παιδιά, ομοιόμορφα ντυμένα, άκουγαν τους υπεύθυνους της αποστολής, ήταν ευγενικά, δεν δημιούργησαν αφορμή για αρνητικά σχόλια  και όσοι τους έβλεπαν μιλούσαν γι’ αυτά με κολακευτικά λόγια. 

Από την οργάνωση των αγώνων πάντως η αποστολή της Κρήτης έχει πολλά ευχαριστήρια να δώσει. 

Από το ξενοδοχείο όπου πήγαν έως την φιλοξενία των ομάδων που αγωνίστηκαν.

Πράγματα αυτονόητα για μία ΟΜΑΔΑ, αλλά τα αυτονόητα είναι και αυτά που κάνουν τη διαφορά τις περισσότερες φορές.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.