Έκαναν το 2-1 οι κορασίδες του Ηροδότου.Τραυματισμός της ταλαντούχας Σεμερτζάκη του Εργοτέλη.


Ο Ηρόδοτος στην κατάμεστη (για μια ακόμα φορά) Αλικαρνασσό,επικράτησε στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος κορασίδων ΕΚΑΣΚ με 51-36 και έκανε το 2 - 1 στις νίκες.Τραυματίστηκε η ταλαντούχα Σεμερτζάκη του Εγοτέλη, που θα λείψει για δυο εβδομάδες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Εργοτέλη, να δείχνει πιο δυνατός και με τις Κριμιλή, Σεμερτζάκη , να κάνουν οτι θέλουν κατάφεραν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα.

Στην δεύτερη περίοδο όμως ο Σπύρος Καρλάφτης με έξυπνες κινήσεις, "μπλόκαρε" τα ατού των "κιτρινόμαυρων", και με οδηγούς τις Γιαλαμά και Λογοθέτη (δυο πραγματικά ικανότατες αθλήτριες, μέσα σε μια ταλαντούχα ομάδα), ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν τα ηνία του αγώνα , που τα διατήρησαν ως τέλος.

Σημαντικό ρόλο για την επικράτηση του Ηροδότου, έπαιξε ο τραυματισμός (στο τέλος του ημιχρόνου), της (μικρόσωμης στο δέμας, αλλά τεράστιας ψυχής και ταλέντου) Σεμερτζάκη, της οποίας σε ένα drive, κτύπησε κοντά στον αστράγαλο και στην περόνη, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς εκεί, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δυο εβδομάδων.

Η ομάδα κορασίδων του Ηροδότου, με ανακοίνωση στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας εύχεται στην ταλαντούχα αθλήτρια: " καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους".

Σύντομα φωτορεπορταζ και βίντεο.

Ηρόδοτος - Εργοτέλης 51-36
Δεκάλεπτα : 09-11, 27-20 (ημίχ.), 33-27, 51-36.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Καρλάφτης Σ.): Μαλιαράκη Μπαλαμούτσου, Γιαλαμά 14(1),Μαυράκη Π. 4, Βασίλογλου, Γαλανάκη 6, Δανδουλάκη 10, Μαυράκη Α., Τζανετή 2, Νίχλου 5(1), Σαμπροβαλάκη, Λογοθέτη 10.
Εργοτέλης (Π.Χατζηδάκης ): Σεμερτζάκη 6, Παπαδοπούλου, Ρωμανού , Βαβαλή Στ., Γαρεφαλάκη , Χριστοφοράκη 5, Γιαννουλάκη Σοφ., Κριμιλή 14, Γιαννουλάκη Σαββίνα, Μαρτιμιανάκη 4, Θωμά , Μυρωνάκη 7.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το παιχνίδι ήταν ιδιαιτέρως σκληρό.Και οι διαιτητές δεν είναι ικανοί,ούτε για αυτό το επίπεδο.Πολλά λάθη.
Τον τραυματισμό της παίκτριας του Εργοτέλη,προξένησε η σκληρότητα,που η διαιτησία ανεχόταν προκλητικά.
Με σεβασμό.
Το άθλημα πάνω απ'όλα!