Ανδρών ΕΚΑΣΚ | "Σίφουνας" στο Λίντο και 2-0 στις νίκες για τον Κύδων.


Σημαντικό βήμα για την είσοδό του στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, εκανε ο Κύδων, καθώς στο δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς στο Λίντο, με επιβλητική εμφάνιση, επικράτησε του Χάνδακα με 52-70, απέχοντας μια μόλις νίκη απο τον τελικό.

Οι παίκτες του Κ. Σδράκα πραγματοποίησαν μια πειστική εμφάνιση, καθώς ήταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς,αφού έκαναν  καλές άμυνες, είχαν πλουραλισμό στην επίθεση και γενικά εχοντας συνεχή ρυθμό στο παιχνίδι του, κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα του χωρίς να απειληθεί .

Από την άλλη ο Χάνδακας μόνο στο πρώτο ημίχρονο, καταφερε να ήταν ανταγωνιστικός, καθώς η κόπωση στην συνέχεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Κορυφαίοι παίκτες της ομάδας του Κ. Σδράκα ο Αλεξίου , με τον νεαρό Βλάχάκη, να ακολουθεί, ενώ ο Βαλαμούτσουνος, προσπάθησε περισσότερο απο τους γηπεδούχους.


Χάνδακας - Κύδων  52-70
Δεκάλεπτα: 08-16, 25-32 (ημίχ.),38-53, 52-70

Χανδακας (Γ. Κόκκινος): Καραγιαννάκης , Παπαδάκης 5, Βαλαμούτσουνος 19 (3), Μεταξωτός 8, Παντερής 3, Μυλωνάς , Σηφάκης 6, Βισκαδουράκης 9, Καλής, Σειραγάκης 2, Νίκας.

Κύδων (Κ. Σδράκας): Βλαχάκης 13 (1), Σταμούλος 2, Αλεξίου, 16 (2), Παπαμαστοράκης 4, Θεριάκης , Πούρος, Μπερτίδης 4(1), Πρωτοπαπαδάκης , Κατσαμάνης 4, Αδοντάκης 10, Λιονάκης 4, Τσαμπάς 8.


Γ. Κόκκινος : Καθαρή η νίκη του Κύδων.


Σε δηλώσεις του ο Γ. Κόκκινος τόνισε πως : Χάσαμε δίκαια απο μια ανώτερη ομάδα η οποία είναι ένα επίπεδο πιο πάνω απο τις υπόλοιπες. Η ομάδα μας προσπάθησε να κοντράρει τον Κύδων για τριάντα λεπτά, αλλά στην συνέχεια η κόπωση έπαιξε σημαντικό ρόλο. Συγχαρητήρια στον Κύδων για την εμφάνιση. Είναι η πιο έτοιμη ομάδα που έχω δει τα τελευταία χρόνια, στο πρωτάθλημα".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.