Έκοψε την πίτα του η Ακαδημία του ΟΦΗ (photos).


Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το κλειστό γυμναστήριο της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στην ετήσια κοπή της πίτας των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου. 

Οι μικροί αθλητές του ΟΦΗ, έκλεψαν την παράσταση στην όμορφη εκδήλωση, ενώ η παρουσία σύσσωμης και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές για αναμνηστικές φωτογραφίες και αυτόγραφα. 

Πολύ φαγητό, με την συνδρομή και των γονέων των αθλητών του ΟΦΗ, αλλά και ευχές για μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες, έγινε η κοπή της πίτας, με την προπονήτρια της ακαδημίας του ΟΦΗ Εφη Ζερβάκη, να αποδεικνύεται τυχερή και να κερδίζει το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε μια εμφάνιση (στολή) της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ. 

Να σημειωθεί ότι στην ετήσια κοπή της πίτας των ακαδημιών μπάσκετ του ΟΦΗ, το «παρών» έδωσαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πρώην αθλητής του ΟΦΗ Κώστας Βαρδαβάς, αλλά και ο υπεύθυνος αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκος Συριγωνάκης.









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.