Οριστικά αποσύρθηκε ο Ηλυσιακός, κέρδος ενός βαθμού για τον Ερμή.


Οριστικά τέλος ο Ηλυσιακός, που αποσύρθηκε από την Α2 και όλα τα ματς κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20–0. Αυτό σημαίνει πως ο Ερμής θα πάρει ακόμα έναν βαθμό, αφού είναι η μοναδική ομάδα που έχει χάσει από τον Ηλυσιακό φέτος.Ο ΠΣΑΚ στο πλευρό των παικτών του Ηλυσιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: 

“Μετά την 162/4-02-2015 δήλωση του Σωματείου ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ότι αποσύρεται από το Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20-0. Τα αποτελέσματα των αγώνων που έχει δώσει μέχρι τώρα δεν λαμβάνονται υπόψη, ματαιώνονται και κατακυρώνονται με σκορ 20-0 υπέρ των αντιπάλων Σωματείων του Ηλυσιακού ΑΟ, στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

”Tη συμπαράστασή του, στους παίκτες του Ηλυσιακού, εκφράζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Ο ΠΣΑΚ παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις στην ιστορική ομάδα και είναι συνεχώς σε επαφή με τους παίκτες της, οι οποίοι αποφάσισαν να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε, ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.