Ηράκλειο | Δηλώσεις Ράλλη Αρναουτάκη.


Το Ηράκλειο ξεκίνησε εντυπωσιακά φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μετρώντας τέσσερις νίκες τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν αντιστρόφως ανάλογη, καθώς έκτοτε μετρά μία νίκη και εννέα ήττες.

Έτσι, αυτή τη στιγμή βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και καλείται να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. 

Ράλλης:  "Κουραστήκαμε στο τέλος".

Ο προπονητής του Ηράκλειο σε δηλώσεις του στην "Εφ.Πατρίς" τόνισε.

"Κάναμε μια κακή ήττα εκτός προγράμματος, άσχετα αν ο αντίπαλος είναι ψηλά. Φανήκαμε κουρασμένοι στα τελευταία λεπτά και ειδικά στην άμυνα δεν κάναμε όσα έπρεπε. Χρειάζεται ανασύνταξη για να σώσουμε την κατηγορία», τόνισε φανερά απογοητευμένος ο τεχνικός του "Ηράκλειο" μετά τη λήξη του δραματικού αγώνα.

Γιώργος Αρναουτάκης : "Αναστρέψιμη κατάσταση".

Μιλώντας στη «Νέα Κρήτη» ο αρχηγός Γιώργος Αρναουτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος και σίγουρος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να αντιστρέψει την υπάρχουσα κατάσταση.

"Η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά οι πολλοί τραυματισμοί κόστισαν. Είχαμε απουσίες σε όλες τις θέσεις, και σε μια κατηγορία όπως η Β' Εθνική, που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, οι ελλείψεις κοστίζουν. 

Κάποια παιχνίδια τα χάσαμε από δικά μας λάθη, κάποια από ατυχία, το θέμα είναι ότι τώρα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να οδηγήσουμε την ομάδα μακριά από τα επικίνδυνα μονοπάτια", επισήμανε ο Ηρακλειώτης φόργουορντ και πρόσθεσε: 

"Θεωρώ ότι μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση. Την Κυριακή αντιμετωπίσαμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και δείξαμε ότι μπορούσαμε να τη νικήσουμε. 

Χάσαμε στις λεπτομέρειες και από δικά μας λάθη, αλλά πλέον έχουν καταλάβει όλοι, και τα καινούργια παιδιά, πόσο σημαντική ομάδα είναι το Ηράκλειο και σε τι δύσκολη θέση βρίσκεται αυτή τη στιγμή. 

Σίγουρα τα λόγια με τις πράξεις διαφέρουν, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την υπέρβαση και να αντιστρέψουμε την κατάσταση".

Ο αρχηγός του Ηρακλείου θεωρεί ότι «τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με τον Παπάγου και την Αγία Παρασκευή είναι καθοριστικής σημασίας. «Μπορούμε να τα κερδίσουμε και να πάρουμε βαθμολογικές, αλλά κυρίως ψυχολογικές ανάσες. Προερχόμαστε από ένα σερί ηττών και πρέπει να αλλάξουμε τα δεδομένα. Έχουμε τις δυνατότητες", κατέληξε.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.