ΕΟΚ | Χωρίς κόσμο το Εργοτέλης-Κορωπί, αλλαγή ώρας της Ακαδημίας και Αρκάδι.


Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως το ματς ανάμεσα στο Κορωπί και τον Εργοτέλη θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, ενώ ακόμα έγιναν γνωστές δύο αλλαγές σε ώρες έναρξης αναμετρήσεων κι αυτές είναι στο Ρέθυμνο και αφορούν την Ακαδημία και το Αρκάδι.

Αναλυτικά:

-Σας ενημερώνουμε ότι, για την διεξαγωγή συνεχόμενων αγώνων Εθνικών κατηγοριών στο Κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο «κεκλεισμένων θυρών» αγώνας ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθ. – ΓΣ Ίκαρος Καλ., για την 16η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος) της 15/02/2015 αντί ώρας 12.00, θα διεξαχθεί ώρα 11.30.

-Σας ενημερώνουμε ότι, ο αγώνας ΓΣ Κορωπίου – ΓΣ Εργοτέλης, για την 17η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 15/02/2015 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών πλην των μελών της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.