Θρίαμβος του Αρκαδίου μέσα στην Ν.Σμύρνη.


Τρελαίνουν κόσμο τα "μωρά του Αρκαδίου" και του κόουτς Πλευράκη, αφού,  με φοβερή ψυχή και αποκάλυψη την Περάκη νίκησε μέσα στην Ν. Σμύρνη τον Πανιώνιο 58-54 και εκτός του ότι βάζει σοβαρή υποψηφιότητα παραμονής εξελίσσεται σε κακό δαίμονα των κυανέρυθρων, αφού τον είχε συντρίψει στον πρωτο γύρο.

Το νεανικό Αρκάδι συνέχισε τα θαύματα καθηλώνοντας τον έμπειρο Πανιώνιο και κερδίζοντας τον για δεύτερη φορά φέτος μετά το +30 της Κρήτης! Τζουγκράκη, Μπότση ήταν και πάλι ασταμάτητες ενώ αυτή τη φορά ο Πλευράκης έβγαλε άσο από το μανίκι την Περράκη. 

Ο Πανιώνιος ήταν μπροστά για 30 λεπτά αλλά είχε πολλά προβλήματα στην επίθεση αφού στο δεύτερο μέρος περιορίσηκαν Παναγιωτοπούλου, Σταμπούρλου και Γρηγορίου που είχαν σηκώσει το βάρος με αποτέλεσμα να παλεύει και πάλι η Στεφανίδου. 

Το Αρκάδι πέρασε πλέον το Φάληρο και ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του χωρίς να περιμένει τι θα γίνει με τις ομάδες της Α1 που θα πέσουν. 

Αντίθετα ο Πανιώνιος μετά το διπλό στον Κρόνο που τον έφερε στο -1 από την κορυφή, δείχνει σημάδια κατάρρευσης αφού πλέον υποχώρησε στην βαθμολογία και μπορεί να βρεθεί και στο -4 από την κορυφή. 

Πάντως, οι Κυανέρυθροι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και μάλιστα αναμένεται να τα εκφράσουν και δημόσια με ανακοίνωση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΚΑΔΙ 54-58
Δεκάλεπτα: 20-20 33-30, 38-36 54-58
Διαιτητές: Λεβεντέλλης, Παπαδημητρόπουλος


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μελέτης, Τσίμπας): Κουτανίτη 1, Λόξα, Κύρου 7(1), Σταμπούρλου 8, Στεφανίδοπυ 15(3), Δάφκου, Γρηγορίου 8, Κοτσάνη, Παναγιωτοπούλου 15
ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Μπότσι 11(1), Τζουγκράκη 17(2), Καούκη 8, Μπάκα, Λίτσι 3(1), Λελεδάκη, Περάκη 17.

Πηγή: "sportshero.gr-weplayball.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.