Παίδων | Το πανόραμα της Α΄κατηγορίας. Ποιοι συνεχίζουν και ποιοι υποβιβάζονται.


"Θρίλερ" είχαμε στην πρώτη κατηγορία παίδων στην κανονική περίοδο, καθώς, στην τελευταία αγωνιστική, ξεχώρισαν ποιες ομάδες , συνεχίζουν στην επόμενη, φάση, ενώ στην ουρά η παραμονή, κρίθηκε στις ισοβαθμίες ! Όλα τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία.

Ξεκινώντας απ την ουρά, στην κατηγορία παίδων Β’ υποβιβάζονται  Φιλαθλητικός και Πεδιάδα (υστερεί -στη διαφορά πόντων, αφού κάθε ομάδα έχει από 2 νίκες, 2 ήττες- στην τριπλή ισοβαθμία), ενώ οι τρεις πρώτες συνεχίζουν στο φάιναλ φορ, στο οποίο θα πάρει μέρος και ο πρωταθλητής των παίδων Β’.

Αυτός θα προκύψει από το αποτέλεσμα του αγώνα μπαράζ Α.Ο. Ακρωτηρίου (1ος στον Α’ όμιλο) – Σητειακός (1ος στον Β’ όμιλο),  ομάδες έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία. 

Σύμφωνα με την προκήρυξη, στα πλέι οφ ο Εργοτέλης θα παίξει με τον πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Ηράκλειο-Ρέθυμνο BC.


Οι δυο νικήτριες ομάδες θ’ αναμετρηθούν στον τελικό, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Κρήτης, ενώ οι δυο ηττημένες θα παίξουν στον μικρό τελικό.

Η τελική βαθμολογία:


Όλα τ αποτελέσματα:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.