Φωτιά στην κορυφή έβαλαν οι κορασίδες του Εργοτέλη.


"Τριγμούς" στην αυτοκρατορία και στην παντοδυναμία του Ηροδότου, προκάλεσαν οι κορασίδες του Εργοτέλη, που στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής , επικράτησαν του (ασυναγώνιστου), τα τελευταία χρόνια Ηροδότου, με 58-49, στο Λίντο,βάζοντας νέα δεδομένα στην κορυφή .
Τα κορίτσια του Π.Χατζηδάκη, μπαίνοντας δυνατα απο την αρχή, πήραν προβάδισμα νίκης στο ημίχρονο, που το διατήρησαν ως την λήξη πανηγυρίζοντας την μεγάλη νίκη.

Αναμφισβήτητα, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το γυναικείο τμήμα του Εργοτέλη, που είχε αποδυναμωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, όμως χάρη στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις υποδομές , (Μίνι κορίτσια και  Παγκορασίδες ), εξελίχτηκαν  και αποτελούν μαζί με τον ΟΦΗ, την νέα ...ριζοσπαστική δύναμη στο Γυναικείο μπάσκετ, που ..έρχεται απο τα αριστερά..

Κορυφαίες σκόρερ του αγώνα, οι Σεμερτζάκη,Κριμίλη,Χριστοφοράκη,Γιαλαμά,Δανδουλάκη


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ:  58-49
Δεκάλεπτα: 11-8, 32-21 (ημιχ.),42-34, 58-49.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ): Σεμερτζάκη 17(2).Γαρεφαλάκη 4.Βαβάλη Στ. , Ρωμανού, Χριστοφοράκη 10, Γιαννουλάκη Σοφ. , Κριμίλη 22(2), Βαβάλη Κατ. 5,Γιαννουλάκη Σαβ. , Μαρτιμιανάκη 2, Θωμά , Μυρωνάκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ(ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ): Μαλλιαράκη, Μπαλαμούτσου,Γιαλαμά 16(2),Μαυράκη,Βασίλολου,Γαλανάκη 7,Δανδουλάκη 11(1),Εχτζάζι ,Τζανετή 2,Νίχλου 8(2),Σαμπροβαλάκη 5(1),Λογοθέτη. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ