Με ...4Χ4, τρέχουν οι Γυναίκες του ΟΑΧ.


Την τέταρτη νίκη της, σε ισάριθμα παιχνίδια, σημείωσε η γυναικέια ομάδα του ΟΑ ΧΑνιών, καθώς τα κορίτσια του Ελ. Θεοδωράκη, επικράτησαν αυτά του Εμμ. Σταματάκη με  41-64, στο κλειστό Ταυρωνίτη, για την (εξ αναβολής) 2η αγωνιστική του τοπικού της ΕΚΑΣΚ.

Οι Φουράκη και η Βαρυπατάκη που ...επιασαν ..13άρι με την Μαρνελάκη (με 12 πόντους), κορυφάιες απο τις νικήτριες.

Η Στυλιανουδάκη με 14 πόντους κορυφαία σκορερ του αγώνα και των γηπεδούχων.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Ο.A.X  41-64
Δεκάλεπτα: 16-21,25-33 (Ημίχ.), 32-48,41-64.

Πλατανιας (Σταματακης Μ.): Σταματακη, Γουμενακη Α 8(1), Λιοδακη, Μακριδακη 5(1), καρδαμακη 8, Γουμενακη Μ. 2, Παπαδακη 1, Περογιαννη, Μαρκουλακη 3 (1), Δρακακακη, Στυλιανουδακη 14

Ο.A.X(Θεοδωρακης Λ.): Πρασιανακη 2,Σκορδυλακη , Κασσωμενου 14 (1), Ρουμελιωτη , Χατζακη, Φραγκιουδακη 6, Ζουμαδακη , Φουρακη 13, Ζυφι 2,Βαρυπατακη 13 , Μαρνελακη 12
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΦΡΩΣΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα πολυ να βαλετε το μυαλο σας να δουλεψει και να σκεφτείτε και τα υπόλοιπα κορίτσια που εμειναν πισω οταν η ομαδα διέλυσε

Ανώνυμος είπε...

...Τωρα αυτο που κολαει? για πρωταθλημα παρωδια μιλησαμε με τεσσερις ανυπαρκτες ομαδες για επιπεδο γυναικων... η κανω λαθος?

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι "ανωνυμοι" να τρεξουν να βγαλουν το κομπλεξ τους επανω σε ανθρωπους και ομαδες που προσπαθουν να στηριξουν το Κρητικο Μπασκετ αλλα δυστυχως δεν βρισκουν ανταποκριση..Τοσο πολυ εχει πειραξει καποιους το οτι δεν διαλυθηκε εντελως το Γυναικειο Μπασκετ και εστω και ετσι υπαρχει ακομα. Μηπως πρεπει καποιοι να δουν τι δεν κανουνκαλα και υποβαθμιζονται καθε χρονο και πιο πολυ τα πρωταθληματα?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ?ΣΤΟΝ ΟΑΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΗΛΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ Η ΟΧΙ ,ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΦΡΟΣΩ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ?