Σχολικά | Τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου, τον Παγκρήτιο τίτλο (photos)..


Στον σημερινό (19/02), τελικό του μπάσκετ  στα κορίτσια, το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, κατέκτησε το φετινό τίτλο, στην Κρήτη καθώς επικράτησε με το ευρύ 65-18 του Λυκείου Κολυμβαρίου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό του Λίντο. Ποιο Λύκειο αντιμετωπίζουν στην συνέχεια. Φωτορεπορταζ Α. Κουλούρη.

Τα κορίτσια απο το Ηράκλειο τα κατάφεραν , χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, απο τις φιλότιμες αθλήτριες του Λυκείου απο το Κολυμπάρι, καθώς η διαφορά ποιότητας, ήταν κι εκείνη που έγειρε την πλάστιγγα της νίκης υπέρ του 3ου ΓΕΛ.

Το παιχνίδι κύλησε με το 3ο ΓΕΛ, να έχει εξ αρχής το πάνω χέρι, με τις φιλοξενούμενες, να παλεύουν, χωρίς ωστόσο να μπορούν να κάνουν την υπέρβαση.

3ο ΓΕΛ Ηρακλείου- Λύκειο Κολυμπαρίου  65-18
Δεκάλεπτα: 19-03, 37-05 (ημίχ.), 52-10, 65-18.

3ο ΓΕΛ Ηρακλείου : Σακουλάκη, Βαρελτζή Α. 6, Σωπίκου 12, Γιαλαμά 5, Κουλούρη Στ. 8, Σαπροβαλάκη 6, Πλουμάκη, κουλούρη Μ. 2, Βαρελτζή Ν. 10, Καρλάφτη 3 (1), Δανδουλάκη 13.


Οι πρωταθλήτριες Κρήτης στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν το 6ο ΓΕΛ Νέας Σμύρνης με τον αγώνα να ορίζεται στις 5 Μαρτίου στο κλειστό του Λίντο. 

Την ίδια ημέρα θα αγωνιστούν και τα αγόρια του 2ου ΓΕΛ Ηρακλείου που στέφθηκαν χθες πρωταθλητές. Οπως σας έχουμε ανακοινώσει, θα αντιμετωπίσουν στο ίδιο γήπεδο τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη.

Φωτορεπορταζ Α. Κουλούρη, απο τον τελικό Λυκείων στα κορίτσια.
















Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.