Α2 Γυναικών | Αρκάδι - Ηρόδοτος live.Το φύλλο αγώνα .


Η εξέλιξη του σκορ του Κρητικού ντέρμπι Αρκάδι - Ηρόδοτος.Το προγραμματισμένο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, το Κρητικό ντέρμπι, ανάμεσα στο Αρκάδι και τον Ηρόδοτο, για την μάχη της παραμονής στην Α2, δεν έχει ακόμα ξεκινήσει και αιτία είναι ...Πατήστε F5  για ανανέωση.Το φύλλο αγώνα..
Τελικά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (δυνατοί άνεμοι), οι διαιτητές που είχαν οριστεί (κ.κ Σπυρόπουλος Σπ. - Καλογριάς ) δεν ταξίδεψαν στα Χανιά, αλλά στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν, (δεν έχουν φτάσει ακόμα), ώστε να ξεκινήσει το ματς.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν οτι οι διαιτητές πήγαν σε άλλο γήπεδο στα Περβόλια και αντιπροσωπεία των γηπεδούχων πάνε να τους πάρουν.

Εν τω μεταξύ οι δυο ομάδες , έχουν...καεί στο ζέσταμα..


Ζωντανά η εξέλιξη του ματς απο το kritikobasket.gr.

Το παιχνίδι ξεκίνησε...

Αρκάδι : Μπότσι , Τζουγκρακη, Καούκη, Αγαθαγγέλου, Λίτσι.
Ηρόδοτος : Σακουλάκη, Βαρελτζή, δανουλάκη, Φωτιάση , Νυσταζάκη.

Δεν παίζουν απο τον Ηρόδοτο οι Γιαλυτάκη, Καρλάφτη.

Πρώτο καλάθι για τον Ηρόδοτο  0-2..

Τρίποντο για το Αρκάδι 3-2..

Νέο τρίποντο για το Αρκάδι 6-2..

Στο 4΄    8-4 για το Αρκάδι.

Στο 6΄   13-7 για το Αρκάδι.

Στο 6΄30" δυο βολές για το Αρκάδι 15-07..

Στο 9΄ ξεφεύγει  το Αρκάδι.

Από 2 φάουλ οι Τζουγκράκη, Δανδουλάκη.

Τέλος  πρώτου δεκαλέπτου : Αρκάδι - Ηρόδοτος   22-09.

Κυριαρχία των γηπεδούχων, κάτω απο τις δυο ρακέτες..

Ξεκίνησε το 2 δεκάλεπτο .

Αρκάδι : Μπότσι , Τζουγκρακη, Περάκη, Λελεδάκη, Παναρετάκη
Ηρόδοτος : Φωτιαδη, Ν.Βαρελτζή, Νυσταζάκη, Κοιλάδη, Δανδουλάκη.

Έχει πέσει ο ρυθμός. Και οι δυο ομάδες, βάζουν δύσκολα καλάθι.

Στο 15'   24-13.

Στο 18'  28-13 . Δύσκολα μπαίνουν τα καλάθια.

Τρίτο φάουλ (αχρείαστο), της Τζουγκράκη..

Στο 19΄   28-15.

Τέλος ημιχρόνου  Αρκάδι- Ηρόδοτος  28-17 

Ξεκίνησε το 3 δεκάλεπτο .

Στο 22.50 Αρκάδι-Ηρόδοτος 28-21
Στο 25.20 31-27
Στο 28' 31-29

Τέλος 3 δεκαλέπτου Αρκάδι-Ηρόδοτος 35-29

Ξεκίνησε το 3 δεκάλεπτο

Στο 34'    37-29

Στο 38.30    45-33

Τέλος του αγώνα Αρκάδι-Ηρόδοτος  48-35

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τον αγώνα.Θα μεταδοθεί live και ο αγώνας του Ηροδότου με τον Κρόνο στις 17:00 από την Αλικαρνασσό.

Το φύλλο αγώνα.

Αρκάδι- Ηρόδοτος  48-35
Δεκάλεπτα: 22-9, 28-17 (ημίχ.), 35-29, 48-35.

ΑΡΚΑΔΙ (Κώστας Πλευράκης): Μπότση 16(1), Τζουγκράκη 17(3), Καούκη 4, Μπάκα, Λίτσι 4, Λελεδάκη 7, Περάκη, Μιχελιδάκη, Ρήγα, Παναρετάκη, Νάζου, Μπουρνέλη.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Σπύρος Καρλάφτης): Βαρελτζή Α.-Κ., Βαρελτζή Ν. 4, Νισταζάκη 4, Δανδουλάκη Α., Κοιλάδη 4, Σοπικού 2, Φυργάδη, Δανδουλάκη 9 Μ., Γιαλαμά, Καλαϊτζάκη, Σακουλάκη 2, Φωτιάδη 10.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

22-9;;;!!!!Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη μετά και από την αλλαγή προπονητή στον Ηρόδοτο...

Ανώνυμος είπε...

TI NA KANEI O NEOS PROPONITIS?NA VALEI FOYSTA KAI NA PAIKSEI AYTOS?ME STROUMFAKIA EMEINE H OMADA

Ανώνυμος είπε...

Άρα δεν υπήρχε λόγος αλλαγής προπονητή...γιατί δεν ήταν το πρόβλημα ο προπονητής αλλά η στελέχωση της ομάδας από το φθινόπωρο.Κατάλαβα καλά;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΟΜΩΣ!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ,Η ΣΤΡΟΥΜΦΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ.ΙΣΩΣ Ο ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΡΟΥΜΦ,ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΑΥΤΟ,ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΟ Η ΦΡΟΣΩ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχην ο ηροδοτος επαιζε μεδυο σοβαρες απωλειες (μπορει να λειπουν απο την αρχη της χρονιας αλλα και ο αλεξης αυτο επεικαλουνταν καθε κυριακη) και κατα τα δευτερο οι δυο περιφερεικες του αρκαδιου (τζουγκρακη μποτση) ειναι οι κορυφαιες στην ηλικια της η καθε μια και εκ των κορυφαιων του πρωταθληματος βαση αριθμων και οχι μονο..... Απο κει και μετα στην μετα αλεξη εποχη τουλαχιστον ο Ηροδοτος δεν ειναι σκορποχωρι......(βλεπε 28-0 και οχι μονο)εχει αρχη και τελος , παλευει μεχρι τελος του αγωνα....απλα πρεπει ο Καρλαφτης να μπει να σκοραρει ο ιδιος!!!! Και μην ξεχναμε οτι κατεβασε κατω απο τους 50 μια απο τις καλυτερες επιθεσεις στην Α2.

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω μια ιδιαιτερη βιασυνη για να γραψετε και να κακολογεισετε.... Απο τις 1¨55!!! αρχισαν τα κακοβουλα σχολια... Αληθεια τι ειναι αυτο που ενοχλει΄? Ο Καρλαφτης τοσα χρονια δικαιωματα δεν δινει , ο Προεδρος εκλεχτηκε βαση δημοκρατικων διαδικασιων νομιζω... Αρα ? Και γιατι τοσο καιρο με τον αλεξη οπου η ομαδα διασυρονταν καθε κυριακη δεν ανεβαιναν σχολια... Οψιμο ενδιαφερον για τον Ηροδοτο βλεπω!!! Κανεις απο εσας ομως δεν προβληματιστηκε μηνες πριν οπου η ομαδα αγωνιστικα ηταν καφενειο... Και κανεις απο εσας δεν προβληματηστικε επι αλεξη ενα μηνα πριν στο νεανιδων οταν τα ιδια κοριτσια εχαναν με κατω τα χερια απο το αρκαδι ...Και κανεις απο εσας δεν αναρωτηθηκε γιατι ξαφνικα οι αδελφες Κουλουρη σταματησαν... εκτος αν ξερεται!!

Ανώνυμος είπε...

μηπωσ τουσ ηρθε περιοδοσ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kritikobasket είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kritikobasket είπε...

Το τελευταίο σχόλιο αφαιρέθηκε διότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο άτομο.

Φίλε ανώνυμε αν θες να στηρίξεις αυτά που λες να πας να τα αναφέρεις στο σωματείο.

Δεν μπορείς απο εδώ να αναφέρεις-καταγγέλλεις τέτοια γεγονότα.

Εκτός αν το κάνεις επώνυμα..

Ανώνυμος είπε...

Tελευταίε σχολιαστή,αναρωτήθηκες γιατί φέτος η ομάδα κάνει αυτές τις εμφανίσεις;Ο Αλέξης ξαφνικά φέτος έγινε κακός προπονητής ενώ τις προηγούμενες χρονιές διέπρεπε και έφερε και μετάλλιο στο σύλλογο με τις κορασίδες;Τι να σου κάνει ο άνθρωπος με τις παίκτριες που είχε;Να μπει να παίξει κι ο ίδιος;Κι ο Ιβκοβιτς να ήταν με τέτοιο ρόστερ τα ίδια αποτελέσματα θα έφερνε.Άρα το πρόβλημα δεν ήταν ο προπονητής αλλά το σύνολο που δεν μπορεί να σταθεί σε Α2 κατηγορία.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΡΑΨΑ,ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη φίλε,δεν πρόσεξα το σχόλιο σου.Αλλά για να το λες κατι παραπάνω θα ξέρεις.Τώρα είμαι εντός θέματος;

Ανώνυμος είπε...

Κοιταξε οταν ο αλεξης αποφασιζε να συνεχισει σε αυτην την ομαδα (μετα που γυρισε απο την εθνικη) γνωριζε τι υλικο ειχε.... και κατα βαθος ουτε ο ιδιος δεν πιστευε σε αυτο!!!Ομως κανεις δεν τον υποχρεωσε να παραμεινει...Μονος το αποφασισε να συνεχισει... πιθανως πιστευοντας σε θαυματα που θα ερχονταν απο την δουλεια του....Ομως κακα τα ψεματα τα αποτελεσματα ηταν τραγικα και ακομη πιο τραγικη η εικονα της ομαδας!!!Ο αλεξης ειναι απο τους κορυφαιους προπονητες ομως κατι επρεπε να αλλαξει... και αυτο τετοια εποχη ειναι ο προπονητης... φερνοντας εναν φιλοδοξο αλλα και κυριως γνωστη του μπασκετ και του ηροδοτου. Απο κει και μετα εσυ γνωριζεις πολλους προπονητες ικανους να δουλεψουν στον ηροδοτο και να θελουν να αναλαβουν το δυσκολο εγχειρημα της σωτηριας οπου βαση προγραματος και υλικου ηταν πολυ δυσκολο?? Καλο ειναι λοιπον στις προσωπικες εμπαθειες να μην μπλεκουμε ανθρωπους οπου προσπαθουν να κανουν την δουλεια τους... εξαλου ο αλεξης ακολουθησε την μοιρα των προπονητων , οπως πριν απο αυτον ακολουθησε η Δαφνη Σταυρακακη με πιο ακομψο τροπο ....(εχοντας ανεβασει την ομαδα στην Α2)!!! Τοτε κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε απο οτι θυμαμαι...

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστος!!! επιτελους ας ακουστει και η αληθεια...

Ανώνυμος είπε...

SLOOOOOURP!

Ανώνυμος είπε...

Α,να αγιάσει το στόμα σου φίλε μου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ;ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

nomizeis oti eisai sostos tora?giati ego an eimoun stin thesi sou den tha ekana epithesi alla tha prospathousa na do ti exo kanei lathos.alla i epithesi einai i kaliteri amina.sigxaritiria.kseftilisate to kalitero somateio tou irakleioy
kai min ta vazete me to kritiko mpasket poy epitrepei na akougontai diaforetikes gnomes apo tis dikes sas.den exoume xounta