Κ. Μίσσας | 10-12 παιδιά της Κρήτης με προοπτικές.


Στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΚ, πραγματοποιήθηκε χθες (Κυριακή 8/2/2015)  στο κλειστό γυμναστήριο «2 Αοράκια», προπόνηση επίλεκτων αθλητών Κρήτης,(1999-2000 και 2001) υπό την επίβλεψη  προπονητών της ΕΚΑΣΚ και με την παρουσία Ομοσπονδιακού Προπονητή  κ. Μίσσα   Κώστα και το kritikobasket.gr, πήρε ένα σχόλιο για την εκτίμησή του για τα Κρητικά ταλέντα.


Στο τέλος του αγώνα της Β΄Εθνικής, μεταξύ του Ηράκλειο με τον Παπάγο, το  kritikobasket.gr, αντάλλαξε δυο λόγια με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή  κ. Κώστα Μίσσα,  που μας έδωσε μια εκτίμηση για το τι είδε με βάση την προπόνηση που παρακολούθησε, αλλά και την γνώμη που αντάλλαξε με τους προπονητές της ΕΚΑΣΚ.

Ο κ. Μίσσας, ήρθε στην Κρήτη συνοδευόμενος από τον βοηθό του κ. Τούφα, αλλά και τον προπονητή της Εθνικής παίδων κ. Διαμαντή Παναγιωτόπουλο.

Παρακολούθησε τις προπονήσεις ανά ηλικία, βγάζοντας κάποια συμπεράσματα, ενώ παράλληλα συνομίλησε με τους υπεύθυνους (παράγοντες- προπονητές) της ΕΚΑΣΚ, για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί από εδώ και πέρα το πρόγραμμα του Αναπτυξιακού της Ένωσης.

Όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει το επίπεδο των αθλητών της Κρήτης ο κ Μίσσας τόνισε ότι :

"Θα έλεγα ότι το επίπεδο είναι ικανοποιητικό και αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων χρόνων, με ανοδική εξέλιξη κάθε χρόνο.Η Κρήτη τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει επίπεδο και θα λεγα ότι σε σχέση με άλλες περιοχές της περιφέρειας, βρίσκεται πολύ ψηλά".

Τονίζει όμως ότι :" Το επίπεδο σε σχέση με την Αθήνα και την  Θεσσαλονίκη, είναι σαφώς πιο κάτω αλλά αυτό μπορεί να καλυφθεί, αν συνεχίσουν τα παιδιά να βελτιώνονται περισσότερο".

Σε ερώτησή μας αν ξεχώρισε κάποια παιδιά ο Ομοσπονδιακός Προπονητής μας απάντησε :"Υπάρχουν 10 με 12 παιδιά που έχουν προοπτικές ιδιαίτερα στην κατηγορία του 2001" και ολοκλήρωσε βγάζοντας την είδηση ότι : "Δεν αποκλείεται, να κληθούν και να συμμετέχουν σε προπονήσεις, των Εθνικών Κλιμακίων κάποια παιδιά από το νησί".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.