Με αρκετές συμμετοχές το πρώτο μάθημα Σχολής Διαιτησίας (Photos).


Τη Δευτέρα 19/1/2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης το πρώτο μάθημα της σχολής διαιτησίας, για τους υποψηφίους διαιτητές της Ανατολικής Κρήτης. 


Αξιοσημείωτη ήταν η προσέλευση των υποψήφιων διαιτητών (ο αριθμός των οποίων έφτασε τους 30), ενώ ο ιδιαίτερα χαμηλός μέσος όρος της ηλικίας τους σηματοδοτεί την προσπάθεια ανανέωσης του δυναμικού του Συνδέσμου και το ευοίωνο μέλλον της κρητικής διαιτησίας.  

Η πρώτη συνάντηση της σχολής περιελάμβανε αρχικά μια παρουσίαση της ελληνικής διαιτησίας, του ΣΥΔΚΑΚ και των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει κάθε διαιτητής, απ’ τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κο Παναγιώτη Μακρή.

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος εκπαιδευτής της σχολής κος Μιχάλης Μαχαιριανάκης πήρε τη «σκυτάλη», αναλύοντας με παραστατικότητα τα πρώτα άρθρα του κανονισμού καλαθοσφαίρισης, δίνοντας τους υποψήφιους την ευκαιρία να τον «βομβαρδίσουν» με ερωτήσεις. 

Τα μαθήματα θεωρίας στο Ηράκλειο θα συνεχιστούν για τον επόμενο μήνα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 18:30 και είναι «ανοικτά» προς όλους όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να δουν μέσα από διαφορετικό πρίσμα το άθλημα που υπηρετούμε. 

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες συγκεντρώσεις της σχολής διαιτησίας σε Χανιά και Ρέθυμνο για τους διαιτητές της δυτικής Κρήτης.







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.