Δείπνο "μια γροθιά", του Δανδάλη στον ΟΦΗ (Photos).


Το 2015 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για το μπάσκετ του ΟΦΗ, που πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη με το Λαύριο, για το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ. Ο προεδρος του Ερασιτέχνη κ.Δανδάλης, έκανε το τραπέζι στην ομάδα σε γνωστό εστιατόριο της ομάδας και ήταν όλοι εκεί.

Στόχος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και της Επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου, είναι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, να συνεχιστεί και στο υπόλοιπο της σεζόν. 

Στον ΟΦΗ, υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα, η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια που κάνει το τμήμα μπάσκετ. 

Αυτό το χαρακτήρα είχε και το δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ στο «OFI-HALL». 

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, αλλά και το νέο έτος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεξιώθηκε τους αθλητές, το τεχνικό τίμ και την επιτροπή μπάσκετ και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΝΔΛΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΦΗ







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.