Χάνει Μαραγκάκη η Ακαδημία.


Με ένα πολύ δύσκολο και εξίσου σημαντικό παιχνίδι κάνει ποδαρικό στο 2015 η ομάδα της Ακαδημίας, που θα φιλοξενηθεί  στο γήπεδο του Σπόρτιγκ από την τοπική ομάδα και θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός απο το πιο σημαντικούς παίκτες του, το νεαρό ταλαντούχο Π.Μαραγκάκη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και θα χειρουργηθεί, με απροσδιόριστο χρόνο επιστροφής.

Μια σημαντική απουσία θα έχει στην αρχή του νέου έτους η ομάδα του Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες, ενός απο των πιο εξελίξιμων Κρητικών τα δυο τελευταία χρόνια, άλλα και εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Ρεθύμνου, τον ταλαντούχο 18 χρονο Π.Μαραγκάκη που στο τελευταίο ματς με την Πεύκη τραυματίστηκε καθώς υπέστη ρήξη μηνίσκου.

Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία που ο Μαραγκάκης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά στο μηνίσκο με το διάστημα της αποθεραπείας, να παραμένει απροσδιόριστο μέχρι στιγμής.

Αυτό σημαίνει οτι ο κόουτς Θεοδωρουλάκης, θα καταφύγει εκ των έσω να βρει να καλύψει το κενό ενός απο τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας .

Το ευχάριστο για τον κόουτς είναι οτι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κριθινάκης και η αισιοδοξία για το παιχνίδι της Κυριακής δεν λείπει, αν και σαφώς και το έργο των Ρεθεμνιωτών αναμένεται αρκετά δύσκολο, χωρίς αυτό να τους απαγορεύει να φανούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.