Χωρίς τον κόσμο του ΟΦΗ με το Λαύριο.


Και επίσημα κεκλεισμένων των θυρών θα δώσοει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για το 2015 ο ΟΦΗ (αλλά και ο Ιωνικός Νικαίας) λόγω τιμωρίας από το ΜΔΟ, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα:

"Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν οι αγώνες ΟΦΗ-ΓΣ Λαυρίου και ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας-ΓΣ Περιστερίου. Συγκεκριμένα:

Ο αγώνας ΟΦΗ –ΓΣ Λαυρίου της 10/1/2015 για την 11η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την υπ’ αριθ. 631/5-12-2014 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΟΚ.

Ο αγώνας ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας-ΓΣ Περιστερίου για τη 12η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος), θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την υπ’ αριθ. 638/31-12-2014 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και 14 ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ομαδικές ύβρεις-8, Κανονισμών ΕΟΚ)", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.