Στον "αέρα" η παραμονή του Χ.Ραζή στον ΟΦΗ.


Θέμα με τον Χριστόφορο Ραζή έχει προκύψει στο μπάσκετ του ΟΦΗ. Ο Κύπριος γκάρντ, που δεν αγωνίστηκε στη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Λαυρίου, φέρεται να έχει πρόταση απο Γερμανική ομάδα Β' κατηγορίας και έχει κινήσει διαδικασίες να αποχωρίσει απο το σύλλογο.Το kritikobasket, σχολιάζει και έχει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. 


Ο ΟΦΗ δεν έχει αντίρρηση, αλλά όπως ενημέρωσε τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του, αυτό πρέπει να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του ΟΦΗ και κάποιο αντίτιμο, καθώς διαταράσσεται ο σχεδιασμός της ομάδας, ενώ ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, μέχρι το καλοκαίρι. 

Το δικό μας σχόλιο, (που γνώριζε μέρες το θέμα Ραζή), είναι οτι καθένας έχει το δικαίωμα να πηγαίνει οπου θέλει , αλλά παράλληλα,  οφείλει να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Οι ηγέτες (κατ άλλους μάγκες), στα δύσκολα φαίνονται και αυτο ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής.

Γιατί είναι δεδομένο πως αυτοί κάνουν ή δεν κάνουν μάγκα τον προπονητή και την ομάδα γενικότερα.


Οπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ για το θέμα αυτό: 

"Ο Χριστόφορος Ραζής και ο εκπρόσωπος του, με εξώδικο που έστειλαν στον ΟΦΗ, ζητούν την αποχώρηση του παίκτη και την μεταγραφή του σε Γερμανική ομάδα Β' κατηγορίας. 

Η θέση του ΟΦΗ στο θέμα έχει ως εξής: O OΦΗ δεν έχει καμία αντίρρηση στην μεταγραφή του αθλητή, όχι μόνο του Ραζή, αλλά καθ' ενός που φοράει την φανέλα της ομάδας και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. 

Αυτό όμως πρέπει να γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του σωματείου. Ο Ραζής έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι και η αποχώρηση του μπορεί να γίνει μόνο με τη συναίνεση του ΟΦΗ. Ηδη το θέμα χειρίζεται η νομική υπηρεσία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ".

Ο Ραζής μιλώντας στο athleticradio.gr, από την Κύπρο όπου βρίσκεται, τόνισε:

“Eίναι ευκαιρία για εμένα για να μπω ξανά στην Γερμανική αγορά, αφού έχω αγωνιστεί ξανά εκεί.

Ειναι μια ευκαιρία που δεν μπορώ να μην την εκμεταλλευτώ.

Οι οφειλές της ομάδας προς το προσωπό μου δεν είναι ο λόγος που αποχωρώ και αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα το να πάω να παίξω σε ένα ξένο πρωτάθλημα.


Ο μόνος λόγος που ζήτησα να φύγω είναι επειδή θα έχω την ευκαιρία να μπω ξανά στην γερμανική αγορά και η Α2 εκεί είναι ενα πρωτάθλημα που το γνωρίζω καλά και θέλω να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”, ανέφερε.

Σταδιακά οι πληρωμές στον ΟΦΗ.

Με την διοίκηση να προσπαθεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της, άρχισαν σταδιακά να πληρώνονται οι παίκτες των "ασπρόμαυρων", έως ότου αποπληρωθούν στο μέλλον.

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, για την εμφάνιση , των Στυλιανού, Μποχωρίδη, που μετά την συνάντηση -συζήτηση με τον Φώτη Τακιανό στην ομάδα, στο παιχνίδι με το Λαύριο εδειξαν τις πραγματικές δυνατότητες τους.

Γενικά μετά την προηγούμενη ("καυτή") εβδομάδα και την "συζήτηση", που είχαν προπονητής παίκτες, διοίκηση προπονητής, φαίνεται ότι έχει αντιστραφεί το κλίμα προς το καλύτερο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΡΦΙΕΣ!!!!Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΛΕΥΜΕΗΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΥΓΕΙ,Ο ΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ,Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΑΚΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑ!ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΦΗ