Το Δειλινό διαμαρτύρεται για την φιλοξενία της Μεσσαράς.


Η διοίκηση της ομάδας του Δειλινού, με ανακοίνωσή της στην επίσημη σελίδα της ομάδας (facebook "Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ BASKETBALL", κάνει λόγο για απαρέδεκτη φιλοξενία των Μεσσαριτών, ενω δέχθηκαν υβρεις και  απο αθλητές της Μεσαράς.


 Η ανακοίνωση του ΑΟ Δειλινό αναφέρει:


"Το Α.Ο. Δειλινό με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι του Τοπικού Πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.Κ. ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Γ.Α.Σ. Μεσσαράς στο Κλειστό Στάδιο Μοιρών θα ήθελε να επισημάνει για την απαράδεκτη φιλοξενεία που έτυχε!

Ορισμένοι αθλητές του Γ.Α.Σ. Μεσσαράς απειλούσαν με ύβρεις αθλητές και παράγοντες της ομάδος μας και σε ένα γενικό πλαίσιο ήταν εριστικοί καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και το μόνο που προκαλούσαν ήταν οι αντιδράσεις και ο φανατισμός της εξέδρας!

Συγκεκριμένα όταν ο πρόεδρος του τμήματος Καταρτζόγλου Σωτήρης ρώτησε έναν αθλητή της Μεσσαράς αν αυτή είναι σωστή φιλοξενία απάντησε "Αυτή είναι κι αν σας αρέσει..."

Ολα αυτά οδηγούν το μπάσκετ δεκαετίες πίσω σε μια εποχή που όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε βήματα προόδου!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Μεσσαράς για την δίκαιη επικράτηση της στον αγώνα και καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος".


Η διοίκηση του Α.Ο. Δειλινό
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.