Επική ανατροπή και νίκη για την Ακαδημία.


Ιστορική νίκη με επική ανατροπή για το συγκρότημα του Β.Θεοδωρουλάκη, που αν και βρέθηκε να χάνει με 19 πόντους στο ημίχρονο και με με 61-57 ένα λεπτό πριν από το τέλος, είχαν αυτοί τον τελευταίο λόγο και έφτασαν στην νίκη με 62-61, επι του Κάδμου στο Ρέθυμνο , αφήνοντας τον στα κρύα του λουτρού και ολοκληρώνοντας ιδανικά τον α΄γύρο.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της (σύντομης) ιστορίας μέχρι στιγμής, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κατάφερε να κάνει ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη σ ένα πολύ σημαντικό όσον αφορά την συνέχεια παιχνίδι, επικρατώντας του Κάδμου με 62-61, σ ένα δραματικό παιχνίδι.

Ο Κάδμος πήρε μια διαφορά 21 πόντων!! στο πρώτο δεκάλεπτο (06-27) και με 19 πόντους υπερ τους (24-43), έκλεισαν το ημίχρονο.

Ωστόσο οι παίκτες του Β.Θεοδωρουλάκη, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ , κατέθεσαν ψυχή, "ατσάλωσαν" την άμυνα τους, έκλεψαν , έτρεξαν και έχοντας πολλους αιφνιδιασμούς κι εύκολα καλάθια, κατάφεραν αρχικά να κλείσουν με μονοψήφια διαφορά πόντων την τρίτη περίοδο (44-53), και να μειώσουν σε 57-61, ένα λεπτό πριν από το τέλος και το ματς έγινε θρίλερ. 

Η Ακαδημία μείωσε  σε 59-61 21'' πριν το τέλος, με τον Μπαλάφα.
Στο κρίσιμο σημείο οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν φάουλ και ο Τομαράς αστόχησε και στις δύο βολές στα 17'' πριν την λήξη.

Στην εκπνοή, μίλησε η καρδιά του Γ.Σκεμπή, που  με τρίποντο  χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του. 

Δεν υπάρχει υστερήσας απο την Ακαδημία , που είχε πρώτους σκορερς τους Μπαλάφα, Σταμούλη, ενώ ο ...μοιραίος Τομαράς και ο Δρακάκης σημείωσαν απο 16 πόντους έκαστος για τους φιλοξενούμενους.


Ακαδημία Καλ.-Κάδμος 62-61
Διαιτητές: Αντωνίου, Καλογριάς.
Δεκάλεπτα: 06-27, 24-43 (ημίχ.), 44-53, 62-61.

Ακαδημία (Θεοδωρουλάκης): Καραπέτσας, Κριθινάκης 8(1), Σκεμπής 8(1), Μαραυγάκης 10, Χρυσουλάκης 1, Σταμούλης 14(4), Νταλιάνης, Μπαλάφας 17(2), Μπελεφάντης, Κωνσταντίνου, Δουλγεράκης 4.

Κάδμος (Αναστασίου):Τομαράς 16(4), Παπαδάκης, Χαρατσής Π., Κατσούλας 5, Γκρινιάρης 7, Χαρατσής Ι. 14, Δημόπουλος, Κουμπές, Νικολάου, Δρακάκης 16, Μητρόπουλος 3(1).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.