Χώρισαν οι δρόμοι του Α. Χριστοδούλου με τον Ηρόδοτο.


Παρελθόν από τον πάγκο του Ηροδότου αποτελεί απο χθες το βράδυ, ο προπονητής της Γυναικείας ομάδας (αλλά και των Νεανίδων), Αλέξη Χριστοδούλου, μετά απο την χθεσινή συνάντηση του Δ.Σ. με τον καθόλα επιτυχημένο προπονητή.Ο Ηρόδοτος ευχαριστεί τον Χριστοδούλου, ποιο το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της θέσης.

Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας αλλά και των Νεανίδων Αλέξη Χριστοδούλου, τον προπονητή που οδήγησε  την σεζόν 2012-2013 την ομάδα των κορασίδων στην 3η πανελλήνια θέση, ενώ πέρυσι κατέκτησε με την Γυναικεία ομάδα  την (τιμητική) 5η θέση, ενώ χάρισε σημαντικές επιτυχίες και στις Νεανίδες.

Ο πρόεδρος του Ηροδότου κ.Γ. Πασχαλίδης, ανακοίνωσε την απόφασή του χθες βράδυ στον προπονητή, που έχει φέρει σημαντικές επιτυχίες στις υποδομές του Εργοτέλη, στο πρόσφατο παρελθόν.

Το kritikobasket.gr, επικοινωνησε αμέσως με τον επιτυχημένο προπονητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε ευγενικά οποιαδήποτε δήλωση, σχολιάζοντας μόνο οτι "αυτο είναι στην μοίρα του κάθε προπονητή".

Το Δ.Σ. του Ηροδότου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, προσέγγισε τον προπονητή των υποδομών της ομάδας και της Ανδρικής ομάδας του Χάνδακα Γ.Κόκκινο, να αναλάβει την θέση που "χήρεψε", ωστόσο ο κόουτς δεν επιθυμεί αυτην την στιγμή κάτι τετοιο, με τον προπονητή των Κορασίδων του Ηροδότου Σπύρο Καρλάφτη, να αποτελεί το μεγάλο φαβορί.

Η ανακοίνωση ευχαριστήριο του ΑΟΝΑ Ηρόδοτος για την προσφορά του προς τον Χριστοδούλου:

Ο Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ , ευχαριστεί τον Χριστοδούλου Αλέξανδρο για την προσφορά του στην ομάδα μας και τον εξαιρετικό επαγγελματισμό που επέδειξε τα χρόνια της καθ όλα άψογης συνεργασίας.

Ο Αλέξης Χριστοδούλου οδήγησε την σεζόν 2012-2013 την ομάδα των κορασίδων μας στην τρίτη πανελλήνια θέση, ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 την τριετία 2004 - 2007 και για 2η φορά από το 2013 έως σήμερα.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Το Δ.Σ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΜΟΙΡΕ ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΕΣΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κανονικα ο αλεξης θα επρεπε να μιλησει....απο τον αυγουστο οταν και κοψανε τις μεταγραφικες του προτασεις φαινονταν που πανε τα πραγματα!!! οι επιλογες του οι καλοκαιρινες οπου πηγαν τωρα διαπρεπουν ... αυτος πηγε σπιτι του ... και ο ηροδοτος με το ενα ποδι τοπικο .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ..... ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Πέρυσι, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο που ο Αλέξης έλεγε ότι η ομάδα θα πάρει 3 παίκτριες από κει. Όταν το άκουσα, είπα "Μπράβο! Κυνηγάνε και για του χρόνου την παραμονή!" και μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί στη γυναικεία ομάδα κακά τα ψέματα ποτέ δεν είχαν γίνει μεταγραφές από Αθηναϊκές ομάδες. Αλλά όταν διάβασα τον Οκτώβρη ότι τελικά όχι μόνο δεν πήραν παίκτριες, αλλά δυο από τις παλιές παίκτριες (Μαθιουδάκη-Γιαλιτάκη) θα σταματούσαν, η μεν πρώτη γιατί ήταν έγκυος και η δεύτερη γιατί σαν φρεσκοπαντρεμένη ήθελε να κάνει και αυτή οικογένεια.

Ο Αλέξης είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχει βγάλει η Κρήτη και είναι άδικο να ρίχνει το φταίξιμο η ομάδα για το χάλι της σε εκείνον. Αν έχει υλικό να δουλέψει (όπως είχε πέρυσι) μπορεί να φτάσει την ομάδα ψηλά. Τι περιμένατε δηλαδή εκεί στην διοίκηση? Με 0 μεταγραφές φέτος και με τις κορασίδες να κάνετε καλή πορεία? Όσο καλός προπονητής και να είναι ο άλλος, μαγικά δεν μπορεί να κάνει!

Το μόνο που έχω να πω, είναι υπομονή στον Καρλάφτη και μακάρι τον δεύτερο γύρο να αλλάξουν τα πράγματα γιατί είναι κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον ειναι η νεα << οικονομικη πολιτικη>> του Ηροδοτου.Δεν μπορειτε κυριοι να διωχνετε ενα τετοιο προπονητη σαν αποτυχημενο ενω ειναι και εκεινος θυμα της δικη σας λαθος διαχειρισης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλεξης εφυγε οπως ολοι ειχαμε καταλαβει καιρο τωρα , ο σπυρος ηρθε. αυτη ειναι η μοιρα των προπονητων... το θεμα ειναι οτι θα καει και ο σπυρος (οπου ειχε αρχισει να δειχνει εργο με τις κορασιδες) αφου το υλικο της ομαδας δεν ειναι για Α2!!! και ιδιαιτερα την φετινη Α2 οπου ειναι η καλυτερη των τελευταιων ετων. οι ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι οπου η διοικηση δεν φροντισε να ικανοποιησει τις προτασεις του Αλεξη (δεν ηταν και ακριβες αφου μετα η διοικηση πηγε απο μονη της΄? για κατι ακριβοτερο) και αποφασισε να πορευθει με νεανιδες . οπου οι συγκεκριμενες νεανιδες δεν μπορουν να σταθουν ουτε στο πρωταθλημα τους. Εκει φταιει ο αλεξης οπου δεν εφυγε τοτε και πιστεψε σε θαυματα...

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.....ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ...ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΗΡΩΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ?ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ =ΚΑΡΛΗΣ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ!ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!ΤΖΑΜΠΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛέξη πρώτα πήγες στο Ντουμπάϊ και πέρασες καλά και μετα πήγες στον Ηρόδοτο να σε ...τουμπάρει....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια δεν το πιστευω!Ολοκληρη Αλικαρνασσος και δεν υπαρχουν 10 ατομα να ασχοληθουν ενεργα με τον Ηροδοτο?Ας βγαλουν μια ανακοινωση οτι η ομαδα εχει προβλημα και χρειαζεται επειγοντως βοηθεια να δειτε ποσοι θα μαζευτουν!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά υπήρχε έστω και ένας στην Αλικαρνασσό στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς που πίστευε ότι αυτή η ομάδα με τις πιτσιρίκες,που η θέση της είναι στο τοπικό της ΕΚΑΣΚ,θα μπορούσε να αντεπεξέλθει σε πρωτάθλημα Α2 Γυναικών;;;;;Γιατί αν υπήρχε ήταν και είναι τουλάχιστον "αστείος".Όμως ο Αλέξης ως σωστός επαγγελματίας προσπάθησε να μην ρίξει το "καράβι" σε ξέρα!!!Οι συνθήκες ήταν αντίξοες και την πλήρωσε!!!Ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο που δεν θα ξεχάσει ποτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Οικογενειοκρατία στον Ηρόδοτο...Καρλάφτης Σπύρος,Καρλάφτη Ρένια,Καρλάφτης Χρήστος,Γιαλούση Μαρία.Τι μένει;;;Να ερθει κι ο Μάνος και να συμπεριληφθεί στην γυναικεία ομάδα η Γιαλούση-Καρλάφτη Βάσω...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΗ ΡΕΝΙΑ ΚΑΡΛΑΦΤΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΔΑΝΤΗ (ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΦΑΓΕΣ ΑΜΟΙΡΕ ΧΡΤΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ...
ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΦΟΡΟ ΒΑΣΩ ΚΑΡΛΑΦΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συμφέροντα ρε παιδιά,πολλά συμφέροντα.Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο κοσμός κρατάει αποστάσεις και δεν ενδιαφέρεται.Τους έχουν πάρει όλοι χαμπάρι.

Γ.Τ ΧΑΝΙΑ είπε...

καλα ολοι εσεις κυριοι που κρυβεστε πισω απο την ανωνυμια σας δεν εχεται ουτε ιερο ουτε οσιο΄? φθασατε σε σημειο σε αυτην την ζηλεια και ενιοτε το μισος που δειχνεται να εμπλεκεται και την μικρη (το μεγαλυτερο ταλεντο στην ηλικια της πανελλαδικα) οπου σχεδον ενα χρονο τωρα κανει τεραστια προσπαθεια να επανελθει? ειλικρινα τοσος ξεπεσμος και τοσος φθονος....

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΑΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ!ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΦΡΟΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Χανιώτη που μιλάς για ανωνυμια ποιος εισαι;;;;Γιατί τα αρχικά σου δεν λένε τίποτα!!!Ο καθένας μπορεί να βάλει 2 αρχικά και τρέχα γύρευε!!!Α.Μ.Ηρακλειώτης