ΕΚΑΣΚ | Θα διεξαχθούν οι αγώνες 24-25/01. Μέχρι τις 16/01 οι δηλώσεις για τα Τουρνουά Παμπαίδων, Παγκορασίδων, και Μίνι.


Η ΕΚΑΣΚ και η Επιτροπή πρωταθλήματος με ανακοίνωσή της στο επίσημο site (ekask.gr), ανακοινώνει οτι το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιανουαρίου 2015 οι προγραμματισμένοι αγώνες της Ένωσης θα διεξαχθούν κανονικά, ενω  θυμίζει οτι μεχρι την Παρασκευή 16/01, δέχεται εγράφως συμμετοχές για τις ομάδες που θα δηλώσουν στα Τουρνουά Παμπαίδων,  Παγκορασίδων,  και Μίνι.

Η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιανουαρίου 2015 οι προγραμματισμένοι αγώνες της Ένωσης θα διεξαχθούν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ειδικά για την Κυριακή 25/1 εφόσον υπάρξει κώλυμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε  το συντομότερο δυνατόν  με  τα γραφεία της Ένωσης.

Επίσης ενόψει της ενάρξεως των Τουρνουά Παμπαίδων,  Παγκορασίδων,  και Μίνι, παρακαλούμε  να μας οριστικοποιήσετε εγγράφως στο fax  ή στο e- mail  τον αριθμό των ομάδων που πρόκειται να συμμετέχουν, το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή  16/1/2015.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.