Σπουδαίο "διπλό" του Αρκαδίου στην Λεωφόρο.


Σπουδαία εμφάνιση και σημαντικό "διπλό" πήρε σήμερα το μεσημέρι η γυναικεία ομάδα του Αρκαδίου, στην Λεωφόρο, κόντρα στο Παλαιό Φάληρο με 46-59, στην 9η στροφή της Α2 Γυναικών Νότου.

Τα κορίτσια του κόουτς Πλευράκη παρουσιάστηκαν αποφασισμένα απο την δεύτερη περίοδο και μετά, να πάρουν τον έλεγχο του ρυθμού και τα κατάφεραν, συνδυάζοντας καλή άμυνα και ώριμες επιθετικές επιλογές, κι ενώ έχαναν στο δεκάλεπτο με 15-11, στην συνέχεια με πρωταγωνίστρια την Χριστίνα Λίτσι που κυριάρχησε κάτω απο τις  ρακέτες και τον επιθετικό οίστρο των Τζουγκρακη, Μπότσι, να κάνουν την ανατροπή και με επι μέρους σκορ 05-20 !!!να πανε στ αποδυτήρια στο ημίχρονο, με προβάδισμα 10 πόντων. (20-31).

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενες συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι, και παρέμειναν αποφασισμένες μην δώσουν με κανένα  τρόπο στους γηπεδούχους, για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. 

Έτσι με σωστή διαχείριση έφτασαν σχετικα άνετα στην εκτός έδρας νίκη, που τους γεμίζει αυτοπεποίθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Κανένα κορίτσι του κόουτς Πλευράκη, που αγωνίστηκε δεν υστέρησε, ενώ η Θεοδωρομανωλάκη για το Π.Φάληρο έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, απέναντι στην ομάδα και τον προπονητή που την ανέδειξε και πλέον το Π.Φάληρο που ξεκίνησε με όνειρα τετράδας το πρωτάθλημα, μπαίνει σε κινδύνους για την παραμονή, αν παραμείνει η ίδια κατάσταση.


Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΑΡΚΑΔΙ 46-59
Διαιτητές: Κανελλόπουλος, Λαμπίρης
Δεκάλεπτα : 15-11, 20-31 (ημίχ.), 36-42, 46-59

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κούτσης - Σοϊλεμετζίδης):Τσίκουτα, Ντζαμαρία 5, Χριστακοπούλου, Πριόνα 2, Δεγαϊτη 1, Γιαννέλη 3(1), Πετράκη 5(1), Θεοδωρομαωλάκη 15, Κανονίδου, Φλώκα, Δραγωνέα 3, Γιαμπάνη 12
ΑΡΚΑΔΙ  (Πλευράκης Κ.): Μπότσι 13, Τζουγγράκη 17(2) Καούκη 3, Μπάκα, Μιχελιδάκη, Λίτσι 22(2), Λελεδάκη 4, Σαρτζετάκη, Περάκη
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.